Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:19 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mișcare și bună dispoziție la Constanța cu militari americani, britanici și canadieni de la Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu

ro

27 Aug, 2021 14:27 1423 Marime text
  • Evenimentul sportiv de ieri reprezintă o nouă demonstrație a faptului că aliații NATO performează împreună în orice domeniu, nu doar în cel al asigurării siguranței și securității regionale.
O echipă feminină mixtă formată din militari ai detașamentului american Army Support Group - Black Sea, ai detașamentului 121 Expeditionary Air Wing al Forțelor Aeriene Regale ale Marii Britanii și ai Forțelor Aeriene Regale Canadiene dislocate la Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu, a disputat un meci de baschet demonstrativ cu fetele de la Laguna Athletic Constanța.

A fost o seară încinsă de ambiția și determinarea ambelor echipe de a demonstra că baschetul și sportul, în general, creează un limbaj universal care trece dincolo de naționalitate, vârstă sau bariere lingvistice. O seară cu bună dispoziție și fairplay, întreținute de galeria entuziastă prezentă la Complexul Sportiv Tomis Constanța.

Evenimentul sportiv de ieri reprezintă o nouă demonstrație a faptului că aliații NATO performează împreună în orice domeniu, nu doar în cel al asigurării siguranței și securității regionale.

Minunatele jucătoare constănțene de la Laguna Athletic Constanța au oferit, alături de echipa NATO, The TorNATOS, momente de solidaritate și performanță apreciate de public.
 

„Mulțumim partenerilor de la Asociația Județeană de Baschet Constanța și Clubul Sportiv Laguna Constanța, precum și militarilor de la Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu pentru organizarea acestui eveniment sportiv!”, transmit reprezentanții Primăriei Municipiului Constanța.

Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii