Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:18 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vizită oficială la Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu! (FOTO)

ro

04 Mar, 2024 21:31 922 Marime text

Vizita delegației condusă de generalul de brigadă David Pritchett, șeful Gărzii Naționale a statului Alabama (TAG ALNG)! 

Locţiitorul şefului Statul Major al Forţelor Aeriene, general maior Leonard-Gabriel BARABOI, a participat astăzi, 04 martie 2024, la Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu, la evenimentul ce a avut loc în contextul vizitei pe care șeful Gărzii Naționale a statului Alabama (TAG ALNG) general de brigadă David Pritchett, o desfășoară în România în perioada 03-08 martie.

Comandantul bazei aeriene, comandor Nicolae Crețu a făcut câteva orientări cu privire la principalele obiective pe termen scurt, mediu și lung, cu detaliere pe domenii de responsabilitate și a evidențiat rolul extrem de activ și de important ocupat de parteneriatul cu ALNG în crearea, operaționalizarea și menținerea cabilităților bazei, au transmis reprezentanții instituției. 

Distinșii vizitatori au luat la cunoștință informații cu privire la rolul Bazei 57 Aeriană în actualul context de securitate, provocările întâmpinate în integrarea planurilor și operațiilor cu detașamentele aparținând statelor aliate dislocate în bază și modul accelerat în care se dezvoltă capacitatea de găzduire a forțelor aliate în vederea întăririi flancuri estic și consolidării posturii de descurajare.

Agenda vizitei a cuprins și întâlniri cu echipele de comandă ale detașamentelor aliate dislocate în baza de la Mihail Kogălniceanu dar și cu o echipă de legătură a armatei franceze.


foto: Facebook/ Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu

Citește și:

Baza 57 Aeriană continuă campania de recrutare la Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii