Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:26 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministerul Transporturilor a inițiat procedura de consultare publică la o serie de proiecte de acte normative

ro

12 Jan, 2024 19:05 837 Marime text
  • Astăzi, 12 ianuarie 2024, Ministerul Transporturilor a inițiat procedura de consultare publică prevăzută de Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică cu privire la unele proiecte de acte normative.
 
Conform unui comunicat din partea MTI, astăzi, 12 ianuarie 2024, Ministerul Transporturilor a inițiat procedura de consultare publică prevăzută de Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică cu privire la următoarele proiecte de acte normative:
 
  • Proiectul de Hotărâre de Guvern pentru modificarea și completarea anexei nr. 1 la Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 84/2003 pentru înfiinţarea Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere- SA prin reorganizarea „Regiei Autonome Administraţia Naţională a Drumurilor din România”.
     
  • Proiectul de Ordin de ministru al transporturilor și infrastructurii pentru modificarea anexei la Ordinul ministrului transporturilor și infrastructurii nr. 1305/2012 privind aprobarea tarifelor percepute de „Autoritatea Aeronautică Civilă Română” pentru efectuarea activităţilor prevăzute la art. 6 alin. (2) lit. a) din Hotărârea Guvernului nr. 405/1993 privind înființarea Autorității Aeronautice Civile Române.
     
  • Proiectul de Ordin de ministru al transporturilor și infrastructurii pentru publicarea rectificării aduse Rezoluției MEPC.340(77) prin documentul MEPC 77/16/Add.1/Corr.1 al Organizației Maritime Internaționale din 27 octombrie 2023.
     
  • Proiectul de Hotărâre de Guvern pentru aprobarea indicatorilor tehnico - economici aferenți obiectivului de investiții „Alternativa Techirghiol“, judeţul Constanța.
 
Toți cei interesați sunt invitați să transmită propunerile, sugestiile, opiniile cu valoare de recomandare privind proiectele de acte normative în condițiile prevăzute în anunțurile ce pot fi accesate la https://www.mt.ro/web14/transparenta-decizionala/consultare-publica/acte-normative-in-avizare, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Semnarea contractului de finanțare „Sporirea capacității de depozitare la Terminalul de Cereale de la Dana 80 din Portul Constanța Nord”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii