Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:46 02 08 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ludovic Orban „Obiectivul este să stăvilim creşterea numărului de cazuri, păstrând economia într-o stare de funcţionare”

ro

28 Oct, 2020 21:04 590 Marime text
  • Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri că obiectivul Guvernului trebuie să fie acela de a stăvili creşterea numărului de cazuri COVID fără să afecteze activitatea economică. 

"După cum vedeţi, Europa este confruntată cu o creştere dramatică a numărului de infectări cu coronavirus. Sigur, situaţia comparativă cu cele mai multe ţări din Uniunea Europeană ne-ar putea genera, aşa, o oarecare stare de satisfacţie. Pe de altă parte, vă mărturisesc că trebuie să fim şi mai atenţi şi mai vigilenţi în toată acţiunea noastră în perioada următoare în bătălia contra COVID-19. Este clar că foarte multe ţări se confruntă cu creşteri aproape inexplicabile ale numărului de cazuri şi vedem că multe ţări europene iau măsuri de restricţie, aproape ca în perioada primului val, care ar putea să afecteze economia şi care pot să genereze efecte sociale extrem de negative.

Obiectivul nostru trebuie să fie să stăvilim cu orice preţ creşterea numărului de cazuri, evident, păstrând economia într-o stare de funcţionare fără să afectăm activitatea economică, fără să punem în pericol locurile de muncă ale cetăţenilor români, dar în acelaşi timp să implementăm cu fermitate toate deciziile pe care le-am luat", a declarat premierul Ludovic Orban.

Ti-a placut articolul?

Comentarii