Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:58 23 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucrările de reabilitare a carosabilului se extind în zona Dacia (galerie foto)

ro

16 Jul, 2020 10:21 695 Marime text

•    Modernizarea zonei carosabile continuă în această săptămână pe strada Bogdan Petriceicu Hașdeu

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă programul de recondiționare a infrastructurii rutiere pe arterele secundare din zonele rezidențiale. Echipele SC Confort Urban SRL au intervenit ieri pe strada Ciocârliei. Carosabilul a fost frezat pentru a fi executate lucrări de asfaltare.
Modernizarea zonei carosabile continuă în această săptămână pe strada Bogdan Petriceicu Hașdeu, porțiunea cuprinsă între bulevardul Alexandru Lăpușneanu și strada Farului, unde asfaltul decopertat va fi recondiționat.
Programul de reabilitare a arterelor secundare din zona Dacia a inclus și asfaltarea carosabilului pe strada Farului, tronsonul delimitat de bulevardul Alexandru Lăpușneanu și bulevardul Tomis. De asemenea, au fost efectuate lucrări de frezare pe strada Salcâmilor, porțiunea cuprinsă între strada Poporului și strada Farului.
„Facem din nou apel către conducătorii auto să nu parcheze mașinile în zonele în care se lucrează, pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor!“, au precizat reprezentanții Primăriei Constanța.

Sursa foto: Primăria Constanța

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii