Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:04 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucian Mandruta cere custodia copilului Mihaelei Radulescu

ro

16 Mar, 2009 11:45 5775 Marime text
Scandalul din fostul cuplu Rădulescu - Schwartzenberg se extinde. Diva l-a acuzat pe Lucian Mândruţă, colegul său de trust, în timpul emisiunii Duminica în familie, că ar fi luat bani de la fostul său soţ pentru a realiza un interviu.

După atoate acestea, ştiristul Mândruţă a cerut oficial custodia lui Ayan, copilul Mihaelei şi al lui Elan. Potrivit ziarului Cotidianul, Mihaela Rădulescu le-a bătut obrazul colegilor ei de trust „care au preferat să fie cumpăraţi de banii unui milionar". De fapt, "unicului coleg" care ar fi făcut asta, referindu-se la Lucian Mândruţă, fără să-l numească însă. Lucian Mândruţă i-a luat un interviu în exclusivitate lui Elan Schwartzenberg pentru "Observator", vineri seară, în care omul de afaceri a ripostat la acuzele pe care i le-a adus Rădulescu, în presă, săptămâna trecută, într-o scrisoare deschisă. Mihaela le-a mulţumit însă colegilor Gabriela Vrânceanu-Firea şi Mihai Gâdea, dar şi conducerii Antenei 1, pentru sprijin. "Nu vreţi să fiţi în locul meu, în aceste zile. Mi-e greu să-i spun copilului meu ce se întâmplă... Îşi vede tatăl călcându-şi mama în picioare... Dar banii pot cumpăra orice", a continuat ea, adresându-se publicului. "În viaţa mea e dezordine acum, dar voi face ordine", a promis în final. Contactat telefonic de jurnaliştii de la Cotidianul, Lucian Mândruţă a spus răspicat: "Dacă e vorba de mine, declar în mod oficial că sunt gata să-l înfiez pe Ayan, copilul Mihaelei şi al lui Elan! De fapt, cer oficial custodia copilului! Pentru că ei, amândoi, mi-au dovedit că nu sunt în stare să se poarte ca nişte părinţi responsabili care să îşi poată creşte copilul, fără ca el să dea mai târziu peste o colecţie de ziare care să-l facă să se simtă ruşinat. Eu am trei copii. Unde mănâncă trei, mai poate mânca unul. Sunt convins că pot să-l cresc mai bine, în limitele unor valori morale care, între altele, nu includ şpaga".

Sursă: http://www.cotidianul.ro/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • m 15 Mar, 2010 20:36 hahahaha.........cata moralitate din partea lui...vorbeste mandruta de rusine, acelasi mandruta care si-a inselat fara rusine sotia si copiii
  • RITA 16 Mar, 2009 13:31 JOS PALARIA LUCIANE . ESTI UN OM MARE . AI DREPTATE SA CERI CUSTODIA , CU BANI FACI ORICE DAR MAMA SI TATA NU POTI FI. CE FACE TATAL SAU CU CLADIRILE DIN CONSTANTA ??? CUM APUS EL MANA PE ACELE TERENURI ???,PE CINE A PAGUBIT MAZARE PENTRU ELE A???,DAR CU BANI POTI CUMPARA SI JUDECATORII SI PRIMARII NU?????