Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:20 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitaţie la Termica Distribuţie Năvodari SRL pentru închirierea utilajelor şi a echipamentului de construcţii (document)

ro

21 Mar, 2016 00:00 2851 Marime text


Buldoexcavatoare, cilindri compactori cu vibraţie, autogredere şi autobasculante sunt unele dintre utilajele pe care societatea Termica Distribuţie Năvodari intenţionează să le închirieze pentru a putea duce la bun sfârşit lucrările executate la infrastructura oraşului. În acest sens, societatea Termica Distribuţie Năvodari SRL anunţă organizarea unei proceduri publice pentru atribuirea contractului „Lucrări de închiriere utilaje şi echipament de construcţii şi de lucrări“.
 
Aşa cum reiese din anunţul de participare nr. 386044 / 18.03.2016 publicat pe licitatiapublica.ro, valoarea estimată a contractului este de 1.296.000 de lei. Societăţile interesate pot depune ofertele de participare până pe 5 aprilie, ora 9.00, urmând ca acestea să fie deschise în aceeaşi zi, la ora 10.00. Ofertanţii vor depune o garanţie de participare în cuantum de 12.960 de lei. Contractul va fi încheiat până pe 31.12.2016.
 
Această licitaţie pentru „închiriere utilaje şi echipament de construcţii şi de lucrări publice cu operator asigură executarea contractelor de lucrări în care societatea este angajată, a contractelor de administrare drumuri şi străzi şi a activităţii de dezvoltare şi modernizare a infrastructuri edilitar-urbane existente, respectiv cea de înfiinţare. La acestea se adaugă realizarea proiectului de modernizare a oraşului Năvodari, respectiv necesitatea instrumentării proiectului integrat pentru diferite lucrări în curs de execuţie, cum ar fi realizarea de noi locuri de parcare, construcţie drumuri, amenajare parc, fântâni arteziene, realizare borduri, trotuare, reparaţie drumuri, realizarea de ziduri de protecţie beton,  pe aria administrativ-teritorială a oraşului Navodari“, se arată în caietul de sarcini.


 
În ceea ce priveşte necesarul de echipamente de construcţii, Termica Distribuţie Năvodari SRL a menţionat că are nevoie de trei buldoexcavatoare, doi cilindri compactori cu vibraţie, un autogreder, o autobasculantă, un miniexcavator şi un utilaj tip wolla.

Responsabili de organizarea procedurii

Persoanele cu funcţie de decizie în ceea ce priveşte organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de atribuire sunt: Liviu Marian Stan, Cristina Nicoleta Voinea, Silvia Caracostea, Simona Modoran, Ramona Jacota, Alina Dobrin, Doina Ghiban, Gavrilă Stoian, Emil Naziru, Constantin Oprişan, Ignat Zaharia, Adrian Ionel Andrei şi Mirel Mara.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii