Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:05 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Achiziţii de jumătate de milion de lei, la Termica Distribuţie Năvodari SRL (document)

ro

23 May, 2016 00:00 2527 Marime text


Termica Distribuţie Năvodari SRL cumpără mixturi asfaltice, necesare lucrărilor pe care le desfăşoară. Fie că este vorba de reabilitarea tramei stradale sau de amenajarea străzilor noi, angajaţii societăţii lucrează la foc continuu pentru îmbunătăţirea condiţiilor rutiere din oraşul Năvodari.
 
În acest sens, societatea a anunţat organizarea şi desfăşurarea unei proceduri publice pentru atribuirea „Contractului de achiziţie mixturi asfaltice tip EB16 RUL 50/70“, în valoare estimată de 528.000 de lei. Ofertele de participare pot fi depuse până pe 7 iunie, ora 9.00, urmând ca acestea să fie deschise în aceeaşi zi, la ora 10.30. Valoarea garanţiei de participare este de 5.280 de lei. Întreaga cantitate de mixturi asfaltice va fi furnizată pe o perioada de opt luni, în baza contractului încheiat cu ofertantul câştigător.
 
Ofertantul are obligaţia să emită certificate de calitate pentru mixtura asfaltică livrată, care să conţină date referitoare la compoziţie şi caracteristicile fizico-chimice, temperatura la ieşirea din staţie, precum şi numele şi semnătura furnizorului de mixtură.
 
Persoanele cu funcţie de decizie în ceea ce priveşte organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de atribuire sunt: Liviu Marian Stan, Cristina Nicoleta Voinea, Silvia Caracostea, Simona Modoran, Ramona Jacota, Alina Dobrin, Doina Ghiban, Gavrilă Stoian, Emil Naziru, Constantin Oprişan, Ignat Zaharia, Adrian Ionel Andrei şi Mirel Mara.

Condiţii pentru ofertanţi



Ofertanţii vor prezenta o declaraţie privind cifra de afaceri medie globală pe ultimii trei ani (2013, 2014, 2015), care trebuie să fie de minimum 1.056.000 de lei. Capacitatea economică şi financiară a ofertantului poate fi susţinută, pentru îndeplinirea unui contract, şi de o altă persoană, indiferent de natura relaţiilor juridice existente între ofertant şi persoana respectivă. De asemenea, ofertanţii vor
prezenta o listă a principalelor furnizări de produse similare cu cele care fac obiectul contractului, din ultimii trei ani, calculaţi prin raportare la data-limită de depunere a ofertelor
(conţinând valori, perioade de furnizare, beneficiari, indiferent dacă aceştia sunt autorităţi contractante sau clienţi privaţi).
 
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza anunţul de participare la această licitaţie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii