Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:54 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Termica Distribuţie Năvodari SRL scoate din conturi peste jumătate de milion de lei pentru mixturile asfaltice (document)

ro

18 Aug, 2016 00:00 2677 Marime text


Societatea Termica Distribuţie Năvodari SRL, care se ocupă şi de infrastructura din oraşul Năvodari, în scopul îmbunătăţirii vieţii locuitorilor din oraş, şi-a anunţat intenţia de a achiziţiona mixturi asfaltice. În acest sens, va fi organizată o procedură de achiziţii publice pentru atribuirea contractului de achiziţie „Mixturi asfaltice tip EB16 RUL 50/70“, în valoare estimată de 528.000 de lei.
 
Potrivit anunţului de participare nr. 390536/16.08.2016, publicat pe licitatiapublica.ro, societatea Termica Distribuţie Năvodari SRL va cumpăra mixturi asfaltice tip EB16 RUL 50/70 în cantitate de 2.000 de tone pentru îmbrăcăminţi bituminoase cilindrate la cald, utilizate la drumuri şi străzi. Ofertele de participare pot fi depuse până pe 2 septembrie, ora 15.00, acestea urmând să fie evaluate până la data de 9 septembrie, ora 18.00. Agenţii economici vor depune şi o garanţie de participare de 5.280 de lei, respectiv 1% din valoarea estimată a contractului.
 
Perioada de valabilitate a garanţiei de participare va fi de 60 de zile de la termenul-limită de depunere a ofertelor. De asemenea, participanţii la această licitaţie vor face dovada unei experienţe similare. Confirmarea îndeplinirii cerinţei de calificare referitoare la capacitatea tehnică se va face prin prezentarea unei liste cu principalele furnizări de produse similare cu cele care fac obiectul contractului furnizate în ultimii trei ani. Produsele livrate trebuie să respecte prevederile legislaţiei şi actele normative în vigoare la data livrării. În caz contrar, produsele vor fi considerate neconforme.
 
Fiecare livrare va fi însoţită de următoarele documente: factură fiscală, aviz de expediţie, declaraţie de conformitate, certificat de calitate, buletine de încercări şi verificări emise de un laborator de încercări acreditat, garanţie de minimum 30 zile din momentul punerii în operă a produselor, recepţie, inspecţii şi teste. Autoritatea contractantă îşi rezervă dreptul de a solicita oricând, pe toată durata de derulare a contractului, prelevarea de mostre de produs, în prezenţa unui delegat al acesteia, atunci când are dubii cu privire la calitatea produselor. Ofertantul are obligaţia să emită certificate de calitate pentru mixtura asfaltică livrată, care să conţină date referitoare la compoziţie şi caracteristicile fizico-chimice ale mixturii livrate, temperatura la ieşirea din staţie, precum şi numele în clar şi semnătura furnizorului de mixtură. Mixturile asfaltice pentru îmbrăcăminţi bituminoase se realizează integral din agregate de carieră sau din amestec de agregate naturale de carieră şi de balastieră.    

Responsabili de atribuirea contractului

Persoanele cu funcţie de decizie în ceea ce priveşte organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de atribuire sunt: Surdu Marian, Voinea Cristina Nicoleta, Caracostea Silvia, Modoran Simona, Jacota Ramona, Dobrin Alina, Ghiban Doina, Stoian Gavrilă, Naziru Emil, Oprişan Constantin, Zaharia Ignat, Andrei Adrian-Ionel şi Mara Mirel.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie publică.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii