Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:50 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La un pas de tragedie, de Paște. Trei incendii au distrus locuințe din Constanța. Pompierii, chemați în ajutor

ro

10 Apr, 2018 00:00 2417 Marime text
Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea“ al Județului Constanța nu au avut liniște de sărbătorile pascale. În prima zi de Paște, militarii ISU „Dobrogea“ au intervenit pentru lichidarea a două incendii ce au cuprins locuințe din municipiul Constanța și care au pornit, se pare, de la lumânări lăsate nesupravegheate.
 
Incendiile au izbucnit puțin după ora 19.00, la interval de câteva minute unul de altul.
Primul incendiul a izbucnit pe strada Solidarității, la blocul IV9. Potrivit primelor informații, focul s-a manifestat mocnit în interiorul apartamentului, în bucătărie. Proprietarii nu erau acasă, iar pentru a putea stinge incendiul, militarii de la Detașamentul Palas au fost nevoiți să forțeze ușa de acces.
 
La scurt timp, un alt apel la 112 anunța că un incendiu a cuprins o casă de pe strada Delfinului. Două autospeciale de stingere cu apă și spumă au intervenit în zonă.
 
Cel de-al treilea incendiu a avut loc ieri după-amiază, la un apartament situat în Constanța, pe aleea Topolog. Din primele informații, apartamentul a fost mistuit în totalitate de flăcări. Focul ar fi pornit de la un scurt circuit electric.
 
Premergător și în timpul Paștelui, efective din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea“ al județului Constanța au fost angrenate într-o serie de activități ce au avut drept scop asigurarea nivelului de protecție și siguranță a cetățenilor și evitarea producerii unor evenimente ce ar putea umbri această sărbătoare.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii