Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La invitaţia primarului Mariana Gâju Fuego a cântat pentru cumpăneni colinde şi cântece de suflet (galerie foto)

ro

14 Dec, 2015 00:00 2025 Marime text


Locuitorii comunei Cumpăna au fost invitaţi, sâmbătă seara, de către Primăria şi Consiliul Local Cumpăna, reprezentate legal de primarul ec. Mariana Gâju, la un concert de colinde susţinut de Fuego. Evenimentul, intitulat „Acasă de Crăciun“, face parte din turneul naţional de iarnă al artistului.
 
Cu mic, cu mare, cumpănenii s-au adunat în sala mare, frumos împodobită, a Casei de Cultură din localitate. Fuego a dăruit spectatorilor colinde şi multe cântece de suflet. „Oferim acest spectacol de colinde din tot sufletul cumpănenilor. Dorim să intrăm în spiritul sărbătorilor de Crăciun şi acesta este darul de suflet pe care Primăria şi Consiliul Local îl oferă locuitorilor comunei, pe lângă micile daruri ce vor fi oferite copiilor“, a declarat primarul ec. Mariana Gâju.
 
„Împreună cu band-ul meu, străbatem o parte din România, purtând cu noi un mesaj, acela al iernilor de cândva, al fericirii de a fi «Acasă de Crăciun»! Pentru că e iarnă, iar iarna e imaginea copilăriei noastre. E în fiecare părinte ce-şi răsfaţă copilul, în fiecare copil care aşteaptă daruri. Este adolescentul ce se reîntoarce în sânul familiei calde sau maturul care, cu nostalgie, îşi aminteşte de copilărie. Iarna e o sărbătoare, care, an de an, ne strânge, mai mulţi sau mai puţini, câţi am mai rămas, acasă, de Crăciun!“, a declarat Fuego.
 
„Este un concert de suflet, dăruit tuturor locuitorilor din comuna Cumpăna şi prietenilor noştri dragi care au vrut să vină, aici, la noi acasă, în perioada colindelor. Şi pentru că Fuego este cel care le interpretează cu atâta suflet, nu ne dorim decât să dăruim din toată inima bucurie, pentru că această sărbătoare - Crăciunul este sărbătoarea noastră sfântă. Le dorim tuturor românilor ca aceste colinde să ajungă la inima tuturor. Să ne ţină Dumnezeu sănătoşi, să avem credinţă, să preţuim aceste sărbători sfinte! La mulţi ani, români! Sănătate, pace în suflete, în casă, în Dobrogea!“, a mai spus primarul Mariana Gâju.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii