Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:00 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Ialomița Percheziții la persoane bănuite de furt calificat. Ce s-a constatat

ro

08 Apr, 2020 13:43 1239 Marime text

În cursul zilei de ieri, 7 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Urziceni au efectuat 2 percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea unei infracțiuni de  furt calificat.

Din cercetări a rezultat faptul că, în luna martie a.c., persoanele bănuite ar fi pătruns prin efracție în incinta unei societăți comerciale din comuna Gârbovi, de unde ar fi sustras mai multe bunuri.

În urma perchezițiilor, de la locuința unuia dintre suspecți, un bărbat de 48 de ani din municipiul Urziceni, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor un autoturism și mai multe bunuri.
 
De asemenea, în baza mandatelor puse în executare, polițiștii s-au sesizat din oficiu, întrucât la locuința aceleiași persoane s-a constat că există un branșament ilegal la rețeaua electrică prin conectarea a de conductori de la stâlpul principal la imobilul de locuit, ocolind echipamentele de măsurare a energiei electrice.
 
Față de bărbatul în cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și folosirea de instalații clandestine în scopul racordării directe la rețea pentru ocolirea echipamentelor de măsurare.

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii