Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:24 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Investiţie majoră la Şantierul Naval Mangalia. Se doreşte achiziţia unei macarale cu braţ mobil (document)

ro

27 Aug, 2019 00:00 2069 Marime text
Şantierul Naval Mangalia SA organizează o licitaţie pentru achiziţia serviciului de lucrări de proiectare şi execuţie macara portic cu braţ mobil 25 tf. Termenul-limită pentru depunerea ofertelor este 31 octombrie 2019, iar valoarea investiţiei este estimată la suma de 9.000.000 lei. Executantul se obligă să elaboreze studiul de fezabilitate, să proiecteze, să asigure asistenţa tehnică, să execute, să finalizeze şi să remedieze orice defecte ale lucrărilor la obiectivul de investiţii "Macara portic cu braţ mobil 25 tf”.
 
Obiectul principal al contractului constă în: 1. Servicii de proiectare (1.1. întocmire studiu de fezabilitate, 1.2. întocmire proiect tehnic şi de execuţie) şi 2. Execuţie lucrări pentru realizarea obiectivului de investiţii, în conformitate cu prevederile proiectului tehnic şi de execuţie, caietului de sarcini, documentaţiei de atribuire şi prevederilor contractuale.
 
Achiziţionarea şi montarea unei macarale noi, adaptată la cerinţele specifice şi îmbunătăţită din punctul de vedere al stabilităţii construcţiei, reprezintă varianta optimă recomandată de expertul tehnic pentru restabilirea fluxului tehnologic în perimetrul calei de lansare. În prezent, asigurarea serviciilor din aceasta zonă este deficitară, având de suferit în primul rând sectorul producţiei militare, în special operaţiunile de manevrare şi centrare a secţiilor de volum sau a blocsecţiilor ce compun corpurile navelor militare.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii