Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:51 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Întrevedere a secretarului de stat pentru politica de apărare, planificare şi relaţii internaţionale cu ambasadorul Republicii Tunisia la București

ro

11 Feb, 2020 15:40 1338 Marime text
Secretarul de stat pentru politica de apărare, planificare şi relaţii internaţionale, Simona Cojocaru, a avut marţi, 11 februarie, o întrevedere cu ambasadorul Republicii Tunisia în România, Raja Jhinaoui Ben Ali.

În cadrul întrevederii, cei doi oficiali au analizat stadiul şi perspectivele relaţiilor de colaborare româno-tunisiene în domeniul apărării, cu accent pe finalizarea discuţiilor asupra proiectului de acord care va reglementa cooperarea bilaterală în această arie.

De asemenea, printre subiectele discutate s-au aflat situaţia internaţională de securitate, cu accent pe evoluţiile din Orientul Mijlociu şi nordul Africii, precum şi cooperarea Tunisiei cu NATO şi Uniunea Europeană.

Părţile şi-au exprimat angajamentul pentru continuarea dialogului politico-militar în scopul dezvoltării cooperării bilaterale prin identificarea unor proiecte comune în domenii precum învăţământul militar, participarea la misiuni de menţinere a păcii sau industria de apărare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii