Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:23 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Infotrafic Cum se circulă astăzi, 9 mai 2024, la orele dimineții

ro

09 May, 2024 07:59 533 Marime text





 
  • Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe arterele rutiereprincipale, respectiv autostrăzile A 1 București-Pitești, A 2 București-Constanța, A 3 București-Brașov, precum și DN 1 Ploiești-Brașov și DN7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, circulația rutieră se desfășoară pe un carosabil în general uscat, cu vizibilitate bună și valori de trafic normale, în creștere însă pe A 1 București-Pitești, la intrarea în capitală și pe DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, în zona evenimentului rutier de la Căciulata.
 
Astăzi, 09.05.2024, se vor executa mai multe lucrări de reparații pe drumurile naționale și autostrăzile țării, câteva dintre arterele rutiere importante fiind:
 
- DN 2S, tronson kilometric 4+500 -5+100 metri, pe Podul Brăila, județul Brăila, vor avea loc lucrări de frezare și așternere de îmbrăcăminte bituminoasă, astăzi, între orele 07:00 - 19:00. Circulația rutieră va fi restricționată pe banda nr. 1 a sensului de mers Tulcea - Brăila, desfășurându-se pe cea de-a doua, cu semnalizare prin balize direcționale, cu restricție de viteză de 30 km/oră.
 
- DN 7A, tronson kilometric 16 - 20, localitatea Malaia, județul Vâlcea, se lucrează la rânguirea versanților, între orele 08:00 - 16:00. Circulația rutieră se închide/deschide în reprize de maxim 20 minute, dirijată de piloți de trafic.
 
- DN 67, tronson kilometric 135 - 151, pe raza localităților Milostea - Horezu, județul Vâlcea, se lucrează la colmatarea fisurilor, între orele 08:00 - 16:00. Circulația rutieră se desfășoară pe jumătate de cale, dirijată de piloți de trafic.
 

„Pentru evitarea accidentelor rutiere, recomandăm conducătorilorauto să adapteze viteza la condițiile de trafic și drum, asigurându-se bine înainte de fiecare manevră efectuată, să evite depășirile periculoase, să semnalizeze orice intenție de schimbare a direcției și să păstreze în mers o distanță regulamentară între autovehicule, care să le permită să frâneze în condiții de siguranță”, transmite Infotrafic.
 

 
 
Citește și
 
 Două persoane din județul Constanța, rănite într-un accident în județul Tulcea! Mașina victimelor, în flăcări după impactul cu un copac (GALERIE FOTO+VIDEO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii