Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:07 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Florin Munteanu şi dosarul „Prostituate de lux pentru politicieni"

ro

03 Jun, 2011 00:00 6206 Marime text
cap_4.jpgPotrivit unor surse apropiate anchetatorilor, ieri, 2 iunie, Florin Munteanu, directorul radiourilor constănţene Sky şi Doina, era aşteptat să dea declaraţii în dosarul „Prostituate de lux pentru politicieni", unde are calitatea de martor.

După cum arătam şi în ediţiile trecute, în această cauză Cornel Relu Costan, patronul Diva Models Constanţa, Ion Tămârjan, şeful agenţiei de modeling Star Models, Ştefan Radu Nicola şi Gabriel Alexandru Voicu sunt judecaţi sub aspectul săvârşirii de trafic de persoane, dosarul aflându-se pe masa magistraţilor din cadrul Tribunalului Ialomiţa. Potrivit procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Ialomiţa,Florin Munteanu „se cunoaşte cu inculpatul Costan Relu Cornel de prin anii 2005-2006". „Prin intermediul lui, l-a cunoscut pe inculpatul Tămârjan Ion Valeriu (Tera). Acesta din urmă îi solicita uneori cazarea - lui şi a unor fete din agenţia sa de modele - în vila «Sky» a postului de radio cu aceeaşi denumire pe care-l conduce. Nu a pretins niciodată chirie. Nu-şi aminteşte să fi întreţinut acte sexuale cu modele din cele două agenţii. Uneori au fost cazaţi în vilă, în aceeaşi perioadă de timp cu ele, mai mulţi prieteni de-ai săi, cum ar fi Odet şi Shard. Nu ştie dacă au ajuns să întreţină acte sexuale", conform rechizitoriului. Facem precizarea că am încercat să obţinem un punct de vedere de la Florin Munteanu însă acest lucru nu a fost posibil. De asemenea, mai menţionăm că până la închiderea ediţiei audierile dispuse de judecătorii ialomiţeni nu se terminaseră.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • drum bun,cale batuta! 03 Jun, 2011 17:01 el este numai martor?pe cand inculpat? la cat santaj are in el,poate se sesizeaza si cei care trebuie! este o naparca de 2 bani,bravo,bravo!
  • edy 03 Jun, 2011 09:44 La puscarie cu el.