Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:32 02 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Cornel - Valentin Puia s-a retras din Ageoil Company. Sediul social, mutat

ro

30 Oct, 2023 15:47 598 Marime text
 

 
  • Firma Ageoil Company SRL a fost înființată în anul 2000.
 
În Monitorul Oficial partea a IV-a, cu numărul 4.771, din data de 26 octombrie 2023, a fost publicată decizia nr. 1 din 4 octombrie 2023 a lui Cornel – Valentin Puia, la acea dată asociat unic, deţinând un număr de 20 părţi sociale, reprezentând 100% capitalul social al societăţii Ageoil Company SRL Constanța.
 
Acesta a luat decizia de a se retrage din firmă, prin cesionarea (la valoarea nominală) a unui număr de 20 părţi sociale, cu valoare nominală de 10 lei/parte socială, în valoare totală de 200 lei, la preţul de 200 lei, către Florin Munteanu, născut și domiciliat în Constanța, care devine astfel nou asociat.
 
Cedentul (Cornel – Valentin Puia) transmite, iar cesionarul (Florin Munteanu) preia, împreună cu activul şi pasivul societăţii, toate drepturile şi obligaţiile prezente şi viitoare ce decurg din deţinerea părţilor sociale, atât a celor deţinute, cât şi a celor cedate, inclusiv achitarea tuturor datoriilor societăţii către bugetul de stat şi alte persoane fizice sau juridice de orice natură, existente şi neachitate până la data prezentei Hotărâri, atât cele evidenţiate, cât şi cele care vor apărea ca urmare a unor acţiuni de control.
 
În urma cesiunii, capitalul social total al societăţii este de 200 lei, din care: 200 lei, aport în numerar, fiind împărţit într-un număr de 20 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială şi este deţinut de către asociaţi astfel:
 
- Florin Munteanu deţine un număr de 20 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială, în valoare totală de 200 lei, reprezentând 100% capitalul social subscris şi vărsat, participare la profit 100% şi participare la pierderi 100%.
 
Cornel – Valentin Puia a fost revocat din funcţia de administrator, fiind numit Florin Munteanu, pe o perioadă de 50 de ani, cu puteri depline de reprezentare şi administrare.
 
Prin acceptarea mandatului, administratorul îşi asumă răspunderea pentru îndeplinirea condiţiilor prevăzute de art. 6 din Legea societăţilor nr. 31/1990, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.
 
Ca urmare a modificărilor intervenite, administratorul societăţii este Florin Munteanu.
 
Având în vedere prevederile art. 1885 alin. 1 din Codul civil, durata societăţii s-a stabilit ca fiind nedeterminată.
 
S-a mai decis restrângerea întregului obiect de activitate şi declararea noului obiect de activitate după cum urmează:

- Domeniul principal de activitate: Activităţi anexe pentru transporturi.

- Activitatea principală: Activităţi de servicii anexe pentru transporturi terestre.

- Activităţi secundare:
Depozitări;
Manipulări;
Închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.
 
Totodată, s-a hotărât mutarea sediului social al societăţii, la o altă adresă din municipiul Constanța.
 
Restul prevederilor din statut au rămas neschimbate.
 
Despre Ageoil Company SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată luni, 30 octombrie 2023, firma Ageoil Company SRL a fost înființată în anul 2000.
 
Platforma termene.ro informează că GDS Actual Taxi nu are contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări – 29 octombrie 2023).
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Firme Constanța
Forma juridică şi denumirea Arrow Express SA au fost schimbate
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii