Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:57 21 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Exproprieri pentru curatenie pe plaje Elena Udrea va da startul demolarii pe plajele private

ro

13 Mar, 2010 03:38 2846 Marime text
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • mircea basescu 15 Mar, 2010 12:39 la ce fata are...ar trebui sa se autodemoleze ea prima!!!!!guvern de cacat!!!!!
  • Gigi 14 Mar, 2010 21:17 Pentru Vergu: Imi mai aduc aminte de o initiativa similara prin 2003 cind s-a blocat planul urbanistic in 2-Mai/Vama Veche; nici astazi nu exista un plan urbanistic acolo. Cite locuri de munca si bunastarea a citi oameni au foast afectate de aceasta initiativa, ca sa nu mai punem proprietarii afectati emotional si material. Apropo, nu sint afectat de aceste initiative, vorbesc in comparatie cu ce se intimpla in "democratii batrine", pentru ca daca creem precedente de acest fel este foarte grav pentru proprietatile oamenilor, oriunde ar fi ele in Romania.
  • vergu 14 Mar, 2010 18:53 Dragul meu Gigi,exista mai de mult o lege care interzice orice constructie in apropierea plajei(se specifica si distanta).Daca s-ar fi respectat aceasta lege si inca altele nu se ajungea la situatia asta si iti garantez ca o puscarie nu era suficienta pentru citi primari trebuiau bagati la facultatea de "drept" .Se pare ca lucrurile au inceput sa se miste(Craiova,Rm. Vilcea,Jucu) si poate se ajunge si in Dobrogea.Sa auzim de bine.
  • alexandra 14 Mar, 2010 15:59 Cat ma bucur sa aflu de luarea unei astfel de decizii. Elena Udrea intradevar conduce cu mana de fier ministerul in fruntea caruia se afla si ma bucur ca isi doreste sa valorificam locurile cu potential turistic din Romania. Am citit si eu despre proiectul Nucet- Petrosani si mi-as dori sa existe mai multe initiative de genul acesta.
  • Gigi 14 Mar, 2010 07:19 Initiative de genul acesta pot duce la abuz. Proprietatea privata este garantata de constitutie. Sa iei proprietatea unui om, inidferent cit i-ai da este un abuz imens. A se vedea cazuri renumite, in America de exemplu, unde s-a ajuns la procese celebre pe acest subiect. Intr-un stat de drept nu se poate da o lege dupa cum vrea unul sau altul. Politicienii se numesc si se duc, cetatenii ramin...
  • diana 13 Mar, 2010 18:09 Era si timpul pentru o actiune de genul asta. Imi place ca Elena Udrea conduce cu o mana de fier ministerul in fruntea caruia se afla.
  • alex 13 Mar, 2010 16:17 Cred ca suntem cu totii de acord ca in Romania s-a construit haotic si ca multe locuri deosebite cu potential turistic au fost distruse. Poate cea mai evidenta situatie de genul acesta este cea a litoralului romanesc. Ma bucur ca Elena Udrea se preocupa de acest aspect la fel de mult cum ma bucura si celelalte proiecte ale sale din domeniul turistic (transformare Nucet si Petrosani in statiuni turistice).
  • vergu 13 Mar, 2010 15:49 Daca nu se grabesc,primarul nostru drag si consiliul local din dotare vor pune in posesie toata Mamaia,daca nu cumva si zona Faleza Nord. Peste circa 2 ani vor fi alegeri locale;sa cerem fiecarui consilier care va candida din nou(e greu de presupus ca se vor mai dezlipi de linga stup;unii dintre ei sint acolo de cind "au pus mina" pe democratie),sa demonstreze ce a facut pentru urbe in perioada mandatului.Vom avea mari surprize.