Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:20 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosar penal și ordin de protecție provizoriu, emise unui constănţean care și-ar fi agresat soția

ro

14 Feb, 2020 10:42 1299 Marime text

La data de 13 februarie a.c., în jurul orei 20.00, polițiștii Secției 2 au fost sesizați de către cadrele medicale ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța cu privire la faptul că, la secția de primiri urgențe, se află o femeie, victimă a violenței în familie.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat victima, o femeie de 70 de ani, care a declarat faptul că, la data de 12 februarie a.c., în jurul orei 00.30, în timp ce se afla la domiciliu cu soțul acesteia, pe fondul unei discuții în contradictoriu, bărbatul, de 75 de ani, ar fi agresat-o fizic.

Femeia a rămas internată la unitatea spitalicească, iar în urma examinării medicolegale s-a stabilit faptul că îi sunt necesare 25 de zile de îngrijiri medicale. Polițiștii Secției 2 au emis un ordin de protecție provizoriu, fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Bărbatul de 75 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii