Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:03 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Au mai rămas două weekend-uri cu „Seri de teatru și muzică la Pontul Euxin“ în parcul Tăbăcărie

ro

18 Aug, 2021 18:28 2040 Marime text
  • Luna aceasta, în perioada 6-29 august, în fiecare vineri, sâmbătă și duminică, de la ora 21.00, constănțenii sunt așteptați în Parcul Tăbăcărie, zona Amfiteatru, pentru „Seri de teatru și muzică la Pontul Euxin“. 

Festivalul în aer liber, care aduce muzica și teatrul la Pontul Euxin, a ajuns la jumătate. După un weekend cu spectacole și ateliere studențești și după un altul cu trei spectacole și un concert, magia estivală continuă la Constanța, pentru încă două finaluri de săptămână. 

Așadar, sunteți așteptați și în acest weekend, dar și în următorul, să vă bucurați de teatru și muzică în aer liber, în fiecare seară de vineri, sâmbătă și duminică, de la ora 21.00. 

Intrarea este liberă!

Festivalul „Seri de teatru și muzică la Pontul Euxin”este organizat de Oțeleanu Ioana Cătălina PFA și finanțat de Primăria Municipiului Constanța fiind un Proiect de Interes General Finanțat din Fonduri Nerambursabile, fonduri alocate prin contractul de finanțare nerambursabilă nr. 146224/23.07.2020. Valoarea totală a proiectului este de 280.000 lei.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii