Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:43 21 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Conferinţă pentru firmele constănţene interesate de finanţarea prin piaţa de capital

ro

26 Jun, 2015 00:00 1073 Marime text
Bursa de Valori Bucureşti, alături de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa, organizează marţi, 30 iunie, ora 9.30, conferinţa „Descoperă-ţi potenţialul! O conversaţie capitală“. Evenimentul va avea loc în sala de conferinţe a CCINA Constanţa.

Pentru a promova piaţa de capital în rândul companiilor şi antreprenorilor din România, Bursa de Valori Bucureşti şi Camera de Comerţ şi Industrie a României au semnat, în data de 21 mai 2015, un protocol strategic de colaborare. Piaţa AeRO a fost lansată de Bursa de Valori Bucureşti pe 25 februarie 2015, iar de atunci, trei companii private s-au listat pe această platformă - Carpathia Capital, Delivery Solutions şi Bittnet Systems. În cadrul evenimentului, firmele pot afla informaţii despre finanţarea şi creşterea companiilor prin intermediul pieţei de capital, precum şi despre modalităţi de a atrage investitori care să sprijine dezvoltarea companiei.

AeRO este opţiunea potrivită pentru antreprenorii aflaţi în cel puţin una dintre următoarele situaţii: lipsa capitalului este cel mai mare obstacol în calea creşterii companiei, compania se dezvoltă, dar vor ca modelul propriu de business să devină cunoscut (produsele şi serviciile oferite să beneficieze de o mai bună promovare), doresc o evaluare la un preţ obiectiv pentru companie, stabilit prin întâlnirea cererii şi a ofertei, au o idee excelentă care, pusă în practică, ar putea fi revoluţionară. AeRO este un segment de piaţă dedicat listării companiilor aflate la început de drum, pentru a-şi finanţa proiectele, poveştile lor de creştere, sporirea vizibilităţii şi are rolul de a contribui la dezvoltarea mediului de afaceri. Pentru relaţii suplimentare cu privire la eveniment: CCINA Constanţa, telefon 0241.549.515 - Alina Grigorescu. Participarea firmelor la eveniment este gratuită.

Ti-a placut articolul?

Comentarii