Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:49 25 02 2018 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

CCINA Constanţa, gazda conferinţei „Arbitrajul comercial intern și internațional“

ro

31 May, 2017 11:13 1754 Marime text
Curtea de Arbitraj Comercial și Maritim Constanța de pe lângă Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa,  Centrul Enterprise Europe Network și Curtea de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României, organizeaza  în data de 09.06.2017, Conferința „Arbitrajul comercial intern și internațional. Actualitate și perspective, în contextul Noilor Reguli de procedură arbitrală”.

Evenimentul se va desfășura la Sala de Conferinţe a CCINA Constanța din B-dul Alexandru Lăpuşneanu 185A, Etaj 2, intrarea dinspre Agenția BRD, începând cu ora 11.00  și se adresează arbitrilor, avocaților, consilierilor juridici, personalului de specialitate din cadrul curților de arbitraj, dar deopotrivă și agentilor economici care doresc să cunoască avantajele soluționării unui litigiu pe calea arbitrajului.

Conferința va fi moderată de către Andrei Săvescu –coordonator JURIDICE.ro și Ruxandra Serescu - vicepreședinte Curtea de Arbitraj Comercial și Maritim Constanța, avându-l ca invitat special pe dl. Marin Voicu, reunind ca speakeri renumiți specialiști în domeniu, printre care se numară  Stefan Deaconu, Bazil Oglindă, Dan Frangeti, Andrei Săvescu, Cristina Florescu, Sorina Olaru, Florian Nițu,  Anca-Jeanina Niță, Gabriel Mihai.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii