Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:00 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CNSU Puncte de triaj epidemiologic vor fi organizate în construcții modulare scoase din rezervele de stat (document)

ro

18 Oct, 2021 18:01 1512 Marime text
Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat astăzi hotărârea nr. 88 din 18.10.2021 privind propunerea de scoatere de la rezervele de stat a unor construcții ușoare din elemente modulate, în vederea organizării punctelor de triaj observațional/epidemiologic și postvaccinare. 
 
Potrivit documentului citat măsura a fost luată având în vedere solicitările Administrației Naționale a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale și Instituției Prefectului din județele Olt și Timiș referitoare la alocarea unor construcții ușoare din elemente modulate dotate cu sisteme de încălzire și paturi cu cazarmament complet pentru operaționalizarea unor puncte de triaj observațional/epidemiologic și postvaccinare pe teritoriul județelor Olt și Timiș.

Comitetul Național pentru Situații de Urgenţă adoptă prezenta
 
HOTĂRÂRE:
 
Art.1 - Se propune Guvernului aprobarea scoaterii de la rezervele de stat a trei construcții ușoare din elemente modulate dotate cu câte un sistem de încălzire și câte patru paturi cu cazarmament complet fiecare, pentru operaționalizarea unor centre de triaj observațional/epidemiologic la Spitalul Județean de Urgență Slatina, Spitalul Municipal Caracal și Spitalul Orășenesc Corabia din județul Olt.

Art.2 - Se propune Guvernului aprobarea scoaterii de la rezervele de stat a çase construcții ușoare din elemente modulate simple, pentru operaționalizarea unor centre de triaj observațional/epidemiologic, respectiv deservirii zonelor postvaccinare la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Louis Țurcanu”, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Dr. Victor Babeș”, respectiv Centrelor de Vaccinare de tip drive-through Shopping City și Selgros din județul Timiș.
Art.3 - Prezenta hotărâre se comunică tuturor componentelor Sistemului Național de Management al Situațiilor de Urgență, pentru punere în aplicare prin ordine și acte administrative ale conducătorilor acestora.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii