Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:19 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN APM Constanța SA cumpără o dronă. Va scoate din conturi peste 8.000 de lei

ro

08 May, 2018 10:35 2448 Marime text
Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța cumpără dronă profesională, pentru care va achita 8.338 lei.
 
Oferta, semnată și ștampilată, va fi transmisă până cel târziu la data de 11.05.2018. Toate echipamentele furnizate trebuie să fie noi și să beneficieze de o garanție de 24 de luni de la data livrării, asigurate de producatorul acestora. Serviciile de garanție și suport pentru echipamentele hardware vor asigura iînlocuirea oricărei componente hardware defecte sau, cand acest lucru nu este posibil, a întregului echipament, toate costurile înlocuirii legate de piese de schimb, manoperă și orice alte cheltuieli asociate fiind suportate de către furnizorul produselor. Livrarea se va face la sediul CN APM SA Constanța. Termenul de livrare va fi de maxim 20 zile calendaristice de la data intrarii în vigoare a contractului..
 
Recepția cantitativă și recepția finală (calitativa) se vor face la sediul CN APM SA Constanța în prezenta Comisiei de recepție a Achizitorului, în baza specificațiilor tehnice și vor fi înregistrate în procese -verbale semnate de ambele părți. Participanții vor prezenta propunerea tehnică, care va conține o descriere a produselor ofertate, astfel încât să demonstreze corespondența propunerii tehnice cu cerințele formulate în caietul de sarcini. Oferta financiară va fi prezentată în lei, fără TVA.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii