Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:46 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

City Park Constanţa are trei administratori noi. Cine sunt aceştia şi care sunt obligaţiile lor

ro

12 Mar, 2019 00:00 3505 Marime text
Deciziile Adunării Generale a Acţionarilor societăţii City Park Constanţa SRL din data de 5.02.2019, firmă care deţine centrul comercial City Park Mall Constanţa, au fost publicate în Monitorul Oficial al României.
 
Asociaţii, NEPI Bucharest Two SRL, deţinând o parte socială în valoare de 10 lei, adică 0,01% din capitalul social al societăţii, reprezentată de Robert-Cristian loniţă, în calitate de împuternicit, NEPI Four Real Estate Solutions SRL, deţinând 8.999 de părţi sociale în valoare totală de 89.990 de lei, adică 99,99% din capitalul social, reprezentată de Robert-Cristian Ioniţă, în calitate de împuternicit, au luat, în unanimitate, unele decizii.
 
Astfel, a fost aprobată revocarea mandatelor de administrator ale următorilor: NEPI Investment Management SRL şi Iuliu Bartha-Șteţ. De asemenea, a fost aprobată descărcarea societăţii NEPI Investment Management SRL şi a lui Iuliu Bartha-Şteţ de toate îndatoririle şi răspunderea pentru modul de administrare a societăţii de la data ultimei descărcări de gestiune şi până la data revocării lor.
 
Asociaţii au votat numirea în calitate de administrator, pe o perioadă nelimitată, începând cu data înregistrării la Registrul Comerţului, a următoarelor persoane: Costin-Marius Barbu, Vlad-Răzvan Sin, Tudor-Andrei Radu. Administratorii vor avea dreptul şi/sau obligaţia să administreze activităţile curente ale societăţii; să acţioneze şi să semneze în numele societăţii; să redacteze şi să aprobe regulamentul de ordine interioară al societăţii; să pună în aplicare hotărârile Adunării Generale a Asociaţilor, inclusiv, dar fără limitare la cele privind împrumuturile (de orice natură) şi să asigure garanţiile în legătură cu aceste împrumuturi; să adopte hotărâri privind contracte de orice fel, cu excepţia celor în competenţa exclusivă a Adunării Generale a Asociaţilor; să încheie contracte pentru achiziţionarea, transferul, închirierea, schimbul sau oferirea ca garanţii a activelor mobile deţinute de societate; să ţină un registru cu numele complet al asociaţilor, denumirea societăţii, domiciliul sau sediul asociaţilor, partea deţinută din capitalul social, transferurile de acţiuni sau orice schimbări ale celor de mai sus.
 
Administratorii Marius Barbu, Răzvan Sin şi Andrei Radu vor putea reprezenta societatea în acte juridice care angajează societatea în relaţiile cu terţii doar acţionând câte doi. Marius Barbu va avea competenţe în special, dar fără limitare, la activităţi specifice de operare şi promovare a activelor deţinute de societate, inclusiv lucrări de amenajare şi reparaţii ce nu intră în competenţa lui Andrei Radu. La rândul său, Razvan Sin va avea competenţe în special, dar fără limitare, la activităţi specifice ce ţin de închirierea activelor deţinute de societate. De asemenea, Andrei Radu va avea competenţe, în special, dar limitate la activităţile referitoare la aprobări urbanistice - autorizarea construirii, proiectarea şi realizarea lucrărilor de construcţii precum recepţia punerea în funcţiune, urmate de remedierea viciilor de către contractori în perioadele de garanţie, toate acestea privitoare la construcţii noi şi extinderi generatoare de suprafaţă construită adiţională.
 
Adunarea Generală a Asociaţilor va fi autorizată să verifice, să aprobe sau să modifice bilanţul după audierea raportului pregătit de administratori; să fixeze dividendele; să fixeze remuneraţia administratorilor aflaţi în funcţie; să desemneze administratorii; să desemneze cenzorii sau, după caz, auditorii interni, să revoce, să elibereze din funcţie administratorii, cenzorii auditorii interni, să decidă contractarea unui audit financiar extern, dacă un astfel de lucru nu este obligatoriu conform legislaţiei; să fixeze bugetul de venituri şi cheltuieli, după caz, programul de activitate pentru următorul exerciţiu financiar; să decidă asupra ipotecării unuia/unora dintre activele societăţii; să decidă asupra majorării sau a diminuării capitalului social, să decidă asupra modificării formei juridice a societăţii; să decidă modificarea actului constitutiv al societăţii; să decidă asupra fuziunii, divizării sau lichidării societăţii; să decidă participarea societăţii drept asociat sau acţionar în cadrul altor societăţi, indiferent de forma lor juridică; să decidă asupra constituirii sau lichidării/radierii de orice tip de sedii secundare (cum ar fi sucursale, agenţii, reprezentanţe sau alte asemenea unităţi fără personalitate juridică).
 

City Park Constanţa SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 2005, societatea are sediul social în Bucureşti. Capitalul social subscris, de 90.000 de lei, integral vărsat, este compus din 9.000 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Societatea este controlată de NEPI Bucharest Two SRL, cu 0,01% din capitalul social, şi NEPI Four Real Estate Solutions SRL, cu 99,99% din capitalul social. Ernst & Young Assurance Services SRL, reprezentată prin Garry Rex Collins, este cenzorul societăţii City Park Constanţa SRL, care se ocupă de închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.
 
În anul fiscal 2015, compania cu 10 salariaţi a raportat o cifră de afaceri de 43.709.279 de lei şi o pierdere de 4.776.436 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2016, compania cu un singur salariat a raportat o cifră de afaceri de 30.709.635 de lei şi un profit de 10.045.166 de lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: niciun salariat, cifră de afaceri de 31.299.354 de lei şi un profit de 16.154.239 de lei.
 

NEPI Bucharest Two SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Cu sediul în Bucureşti, Calea Floreasca, NEPI Bucharest Two SRL a fost înmatriculată în anul 2007. Capitalul social subscris, de 9.644.450 de lei, integral vărsat, este compus din 964.445 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Compania este controlată de NEPI Bucharest One SRL, cu 0,0001% din capitalul social, şi Ne Property Cooperatief UA, cu sediul în Olanda, Amsterdam, cu 99,9999% din capitalul social. Persoane împuternicite ale societăţii, care se ocupă de închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate sunt: Barbu Costin Marius, Godri Alexandru Tiberiu, NEPI Investment Management SRL, reprezentată prin Predoiu Eliza, Nacu Anca Silviana şi Covaşă Mirela Florenţa.
 
În anul fiscal 2015, compania cu niciun salariat a avut o cifră de afaceri de 6.231.545 de lei şi o pierdere de 259.198 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2016, societatea cu zero salariaţi a raportat o cifră de afaceri de 6.287.825 de lei şi o pierdere de 1.579.413 lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: zero salariaţi, cifră de afaceri de 6.456.372 de lei şi un profit de 2.554.682 de lei.
 
Citeşte şi:
 
Proprietarii centrului comercial City Park Mall Constanţa anunţă modificări. Detalii

Spaţiul verde din zona City Park Mall Constanţa, în atenţia Agenţiei pentru Protecţia Mediului. Ce se întâmplă cu acesta şi ce a anunţat investitorul
  
Modificări în Constanţa Shopping City, firma care deţine City Park Mall din parcul Tăbăcărie. Ce s-a stabilit

Detalii tehnice Cum vrea City Park Mall din Constanţa să amenajeze spaţiul verde din zonă

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii