Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:18 23 09 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spațiul verde din zona City Park Mall Constanța, în atenția Agenției pentru Protecția Mediului. Ce se întâmplă cu acesta și ce a anunțat investitorul

ro

10 Nov, 2018 00:00 1938 Marime text
SC City Park Constanța SRL vrea să amenajeze spațiul verde din zona City Park Mall, situat pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu nr. 116C din Constanța. 
 
În acest sens, City Park Constanța SA a solicitat de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța acord de mediu pentru proiectul „Amenajare spațiu verde cu alei, zone plantate, gradene verzi, scenă, spațiu de joacă pentru copii, zona evenimente, zonă de stat, sistem de iluminat și sistem de irigații, refacere drum perimetral de aprovizionare mall din piatră cubică în asfalt, refacere piațetă sub terase din piatră“.
 
Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Constanța, zilnic, între orele 9.00-13.00. De asemenea, cei interesați de acest proiect pot depune eventuale sugestii și reclamații.
 
Reamintim că SC City Park Constanța SRL a obținut, pe data de 3 septembrie, de la Primăria Constanța, Certificatul de urbanism nr. 3262, care presupune „Amenajare spațiu verde cu alei, zone plantate, gradene verzi, scena, spațiu de joacă pentru copii zona evenimente, zona de stat, sistem de iluminat și sistem de irigații, refacere drum perimetral de aprovizionare mall din piatră cubică în asfalt, refacere piațetă sub terase din piatră cubică în dale și organizare de șantier“.

City Park Constanța SRL, în datele Registrului Comerțului

Înființată în anul 2005, societatea are sediul social în București. Capitalul social subscris, de 90.000 lei, integral vărsat, este compus din 9.000 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 10 lei. City Park Constanța SRL este controlată de NEPI Bucharest Two SRL, cu 0,01% din capitalul social, și NEPI Four Real Estate Solutions SRL, cu 99,99% din capitalul social. Persoane împuternicite sunt: Bartha Șteț Iuliu și NEPI Investment Management SRL, reprezentată prin Predoiu Eliza, Nacu AncaSilviana, Covașă Mirela Florența. Cenzorul societății este Ernst & Young Assurance Services SRL, reprezentată prin Garry Rex Collins.
 
City Park Constanța SRL se ocupă de închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate. În anul fiscal 2015, firma cu 10 salariați a raportat o cifră de afaceri de 43.709.279 lei și o pierdere de 4.776.436 lei. De asemenea, în anul fiscal 2016, societatea cu un singur salariat a declarat o cifră de afaceri de 30.709.635 lei și un profit de 10.045.166 lei. Situația financiară pe anul 2017 arată astfel: niciun salariat, cifră de afaceri de 31.299.354 lei și un profit de 13.824.897 lei.
 
Citește și:
 
Detalii tehnice Cum vrea City Park Mall din Constanța să amenajeze spațiul verde din zonă
 
Blestemul investiției City Park Mall din Constanța Tot felul de probleme la centrul comercial ridicat în parcul Tăbăcărie pe vremea lui Radu Mazăre (galerie foto)
 
Concesionări și retrocedări cu dedicație City Park Mall, o afacere premeditată de Radu Mazăre încă din 2000 (II) (galerie foto + documente)
 
Concesionări și retrocedări cu dedicație City Park Mall, o afacere premeditată de Radu Mazăre încă din 2000 (I) (galerie foto+document)

Firma care deține City Park Mall din parcul Tăbăcăriei și-a schimbat numele

Everest Investiții și Consultanță SRL, proprietarul terenului pe care se află City Park Mall Constanța, și-a schimbat numele

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii