Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:16 18 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție constănțeni! Din 16 septembrie, platformelor pentru Cereri și Sesizări, li se adaugă serviciul pentru Programări online

ro

16 Sep, 2021 16:05 724 Marime text


 
  • Administrația locală vine în sprijinul cetățenilor cu servicii publice online ușor de folosit, pentru a vă ajuta să economisiți timp.
  • Din 16 septembrie, platformelor pentru Cereri și Sesizări, li se adaugă serviciul pentru Programări online.
Primăria municipiului Constanța continuă procesul de digitalizare în cadrul instituției și oferă posibilitatea tuturor persoanelor să se programeze online în vederea depunerii documentelor pentru diverse tipuri de solicitări, la sediul situat în incinta City Park Mall.

Administrația locală vine în sprijinul cetățenilor cu servicii publice online ușor de folosit, pentru a vă ajuta să economisiți timp. Din 16 septembrie, platformelor pentru Cereri și Sesizări, li se adaugă serviciul pentru Programări online.

Accesați https://programari.primaria-constanta.ro/, creați-vă cont de utilizator sau utilizați contul deja creat pe sesizari și cereri online și puteți efectua programări pe diverse categorii de solicitări.

Dupa efectuarea programarii, veți primi un număr de ordine și o cheie unică de control pe adresa dumneavoastră de e-mail.

Este important ca persoana care efectuează programarea să prezinte la ghișeu toate documentele menționate informativ la momentul programării care se realizează pentru fiecare solicitare în parte.

Vă invităm să utilizați cu încredere serviciile electronice puse la dispoziția dumneavoastră de Primăria Municipiului Constanța, pentru a îmbunătăți interacțiunea cu administrația publică locală., precizează Primăria Municipiului Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial.

Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii