Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:41 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu "Tocmai mi-am programat părinţii pentru vaccinare. Platforma a funcţionat bine"

ro

16 Jan, 2021 10:22 1510 Marime text

 
  • Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a scris vineri seara pe pagina sa de Facebook că şi-a programat părinţii pentru vaccinarea împotriva COVID-19, iar platforma pentru programări a funcţionat bine.
 

Tocmai mi-am programat părinții pentru vaccinare. Platforma a funcționat bine. E intuitivă. Vor mai fi disfuncționalități? Probabil că da. Nu voi veni niciodată în fața voastră să vă spun că totul este perfect atunci când nu este. STS lucrează încontinuu pentru a rezolva probleme și pentru a îmbunătăți platforma, a transmis ministrul.


Voiculescu a revenit mai târziu cu o completare a mesajului, afimând că a "evaluat parţial greşit", având în vedere că pentru multe persoane înscrierea a durat ore, iar alții nu au putut să se programeze.
 

UPDATE. Se pare că am evaluat parțial greșit. Am citit câteva sute de comentarii și reacții, am vorbit cu cunoscuți și am încercat să îi ajut pe câțiva cu înscrierea. Dacă pentru mine (și probabil pentru o parte dintre cei circa 190.000 de oameni care s-au programat cu succes) a fost o chestiune de minute, pentru alții înscrierea a durat ore iar pentru unii a fost pur și simplu imposibil. Mai e mult de muncă. Mâine voi lua legătura cu cei de la STS și CNCAV să văd cum îi putem ajuta. O parte dintre comentariile de aici vor fi transmise de asemenea, a mai scris ministrul pe pagina sa de Facebook.


Sursă foto: Facebook/Vlad Voiculescu



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii