Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:39 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asociaţii Constanţa Shopping City SRL, firma care deţine City Park Mall din parcul Tăbăcărie, au decis revocarea unui administrator

ro

23 Apr, 2020 00:00 2848 Marime text

În Monitorul Oficial al României au fost publicate deciziile Adunării Generale a Asociaţilor societăţii Constanţa Shopping City SRL din data de 13.03.2020. Constanţa Shopping City SRL este firma care deţine City Park Mall din parcul Tăbăcărie. Sediul social al firmei este în Bucureşti, Calea Floreasca.


Adunarea generală a Asociaţilor societăţii Constanţa Shopping City SRL, în prezenţa tuturor asociaţilor, reprezentând 100% capitalul social, respectiv: Nepi Bucharest Two SRL, deţinând o parte socială în valoare de 10 lei, reprezentând 0,1% din capitalul social, reprezentată de către Robert-Cristian Ionilă, şi Ne Property BV, societate cu sediul social în Amsterdam, Olanda, deţinând 999 părţi sociale în valoare totală de 9.990 lei, reprezentând 99,9% din capitalul social, reprezentată de către Robert-Cristian Ionia, în calitate de împutemicit, a aprobat mai multe detalii. Astfel, s-a decis revocarea din funcţia de administrator al lui Vlad-Răzvan Sin, începând cu data de 29.02.2020. Acesta a fost descărcat de toate îndatoririle şi răspunderea pentru modul de administrare a societăţii începând cu data ultimei descărcări de gestiune până la data revocării acestuia. De asemenea, s-a decis că societatea va avea 2 (doi) administratori, care vor superviza activităţile curente ale societăţii. Administratorii vor fi numiţi şi revocaţi prin hotărârea adunării generale a asociaţilor. Administratorii vor avea dreptul şi/sau obligaţia să administreze activităţile curente ale societăţii, actioneze şi semneze în numele societăţi; redacteze aprobe regulamentul de ordine interioară al societăţii; pună în aplicare hotărârile adunării generale a asociaţilor inclusiv, dar fără limitare la cele privind împrumuturile şi asigurarea garanţiilor în legătură cu aceste împrumuturi; aă adopte hotărâri privind contracte de orice fel, cu excepţia celor în competenţă exclusivă a adunării generale a asociaţilor; să încheie contracte pentru achiziţionarea, transferul, închirierea, schimbul sau oferirea ca garanţii a activelor mobile deţinute de societate; să aprobe încheierea/modificarea şi încetarea împrumuturilor încheiate între Societate, în calitate de împrumutat şi o altă societate din Grupul Nepi Rockcastle, în calitate de împrumutator. Administratorii societăţii vor putea reprezenta societatea după cum urmează: Marius Barbu şi Andrei Radu vor putea reprezenta societatea în acte juridice care angajează societatea în relaţiile cu terţii doar acţionând împreună.

Marius Barbu va avea competenţe în special, dar fără limitare, la activităţi ce ţin de închirierea activelor deţinute de Societate, precum şi activităţi specifice de operare şi promovare a activelor deţinute de Societate, inclusiv lucrări de amenajare şi reparaţii ce nu intră în competenţa lui Andrei Radu. La rândul său, Andrei Radu va avea competenţe, în special, dar fără limitare, la activităţile referitoare la aprobări urbanistice şi autorizarea construirii, proiectarea şi realizarea lucrărilor de construcţii, precum şi recepţia punerea în funcţiune, urmate de remedierea viciilor de către contractori în perioadele de garanţie, toate acestea privitoare la construcţii noi şi extinderi generatoare de suprafaţă construită adiţională.
Marius Barbu şi Andrei Radu nu vor putea nici individual şi nici împreună să aprobe încheierea/modificarea/încetarea oricăror acte cu privire la transferul dreptului de proprietate (vânzare, cumpărare, schimb) asupra imobilelor aparţinând societăţii, în numele şi pe seama Societăţii, să aprobe încheierea/modificarea/încetarea oricăror acte prin care s-ar greva cu sarcini (cu excepţia sarcinilor necesare în favoarea furnzorilor de utilităţi, precum şi a dreptului de folosinţă acordat chiriaţilor din imobile, conform contractelor încheiate cu aceştia de către Societate, care vor fi în competenţa administratorilor Societăţii) sau prin care se vor constitui orice fel de garanţii asupra Societăţii sau asupra oricăror dintre activele (imobile) aparţinînd societăţii; să aprobe încheierea, modificarea, încetarea împrumuturilor în numele cu excepţia împrumuturilor întra-grup încheiate între societate, în calitate de împrumutat, şi o altă societate din Grupul Nepi Rockcastle, în calitate de împrumutător; să aprobe încheierea, modificarea, încetarea contractelor de muncă, toate aceste operaţiuni urmând a fi efectuate doar în baza unei hotărâri a adunării generale a asociaţilor.


Citeşte şi:

Doi administratori ai Constanţa Shopping City, societatea care deţine City Park Mall, au fost revocaţi

Modificări în Constanţa Shopping City, firma care deţine City Park Mall din parcul Tăbăcărie. Ce s-a stabilit


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii