Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:55 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acționarii Neptun-Olimp SA, convocați în două ședințe la început de 2021

ro

21 Dec, 2020 00:00 1698 Marime text
  • Acționarii Neptun-Olimp SA, convocați în ședință ordinară și extraordinară pe 18 ianuarie
  • Se vor stabili administratorii provizorii
  • Sunt scoate la vânzare mai multe terenuri situate pe litoral
 
Consiliul de Administrație al Societății Neptun Olimp SA, cu sediul în Neptun, strada Plopilor, este convocat în ședință de Adunare Generală Extraordinară a Acționarilor, în data de 18 ianuarie 2021, ora 13.00.
 
Pe ordinea de zi se numără următoarele puncte: aprobarea vânzării prin licitație publică cu strigare a suprafeței de teren de 971 mp, cotă indiviză aferentă activului Magazin 101 Olimp, situat în cadrul Complexului Amfiteatru-Panoramic-Belvedere, staiunea Olimp, aprobarea vânzării prin licitație publică cu strigare a unui teren de 143,86 mp, situat în stațiunea Neptun, activul Vila nr. 7, aprobarea vânzării prin negociere directă a suprafeței de teren cotă indiviză 52,31 mp, aferentă activului Magazin Terasă Shop, din cadrul Complexului Amfiteatru-Panoramic-Belvedere, către proprietarul Magazinului Terasa Shop.
 
De altfel, se mai are în vedere vânzarea prin negociere directă a suprafeței de teren de 1.535 mp aferentă activului Vila Verde, din Eforie Nord, către proprietarul locației, aprobarea datei de identificare asupra cărora se răsfrâng efectele hotărârilor ședinței.
 
De asemenea, tot la data de 18 ianuarie, dar de la ora 12.00, este convocata ședința Adunării Generale Ordinare a acționarilor Neptun-Olimp SA. Se va avea în vedere numirea membrilor provizorii ai CA al societății, consecință a expirării mandatului membrilor provizorii. Se va stabili durata mandatului administratorilor provizorii, indemnizația acestora, cât și persoana care urmează să semneze contractele de mandat al administratorilor provizorii ai societății Neptun-Olimp SA. De altfel, se va aproba persoana împuternicită pentru a înregistra deciziile luate în urma ședințelor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii