Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:14 04 07 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acționarii din cadrul Șantierului Naval 2 Mai SA Mangalia, convocați în Adunare Generală

ro

22 Oct, 2019 00:00 487 Marime text

Consiliul de Administrație al Șantierului Naval 2 Mai SA Mangalia convoacă Adunarea Generală a Acționarilor, în data de 28 noiembrie 2019, iar în caz de neîntrunire a cvorumului legal, pe 29 noiembrie 2019, ora 11:30, la sediul societății din Mangalia.


Ordinea de zi a ședinței din noiembrie este următoarea: constatarea încetării mandatelor de membri provizorii în Consiliul de Administrație al Șantierului Naval 2 Mai SA Mangalia al Andei Nicoleta Onetiu, al Iolandei Anamaria Babau și al lui Eduard Gabriel Matei; alegerea administratorilor provizorii; stabilirea duratei mandatelor; aprobarea datei de 19 decembrie 2019 ca dată de înregistrare, respectiv de identificare a acționarilor asupra cărora se răsfrâng efectele hotărârilor AGOA din data de 28 noiembrie 2019, a datei de 18 decembrie ca ex-date; împuternicirea directorului general al societății sau al înlocuitorului acestuia în vederea efectuării procedurilor și formalităților prevăzute de lege în scopul înregistrării hotărârii AGOA la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța.


Citește și:


Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial al României. Cine este preşedintele CA-ului Şantierului Naval 2 Mai - SA Mangalia


 

Ti-a placut articolul?

Comentarii