Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:23 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

60.000 de lei din buget costă protocolul CJC cu Societatea de Matematică „Gazeta de matematică", soluţia de criză a CJC pentru elevii constănţeni

ro

28 Jan, 2011 02:04 957 Marime text
Consilierii judeţeni au aprobat ieri, în prima şedinţă din acest an, un protocol de parteneriat între Consiliul Judeţean Constanţa şi Societatea de Ştiinţe Matematice din România, în vederea desfăşurării unor activităţi comune, „pentru îmbunătăţirea pregătirii matematice a elevilor din judeţul Constanţa".

Aşa cum a declarat şeful CJC, protocolul presupune susţinerea concursului de matematică pentru elevi „Nicolae Mihăileanu", care va fi organizat la Colegiul Naţional Mircea cel Bătrân, colaborarea în vederea organizării Olimpiadei Naţionale de matematică în aprilie 2012, dar şi difuzarea celebrei Gazete Matematice în toate şcolile din judeţul Constanţa. Potrivit hotărârii, protocolul are o durată nedeterminată. Astfel, CJC se obligă să asigure suportul logistic pentru cele două activităţi, dar şi să achiziţioneze 1.000 de abonamente de Gazeta Matematica în valoare de 60.000 de lei. De menţionat că preţul este unul promoţional. În schimb, Societatea de matematică va oferi asistenţă şi sesiuni de training cu profesorii de matematică din judeţ.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii