Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:14 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Învățământ Constanța Workshop-ul „Metode digitale de predare, testare și evaluare în matematică”, la Universitatea Ovidius din Constanța

ro

05 Sep, 2023 16:46 758 Marime text

Facultatea de Matematică și Informatică (FMI) din cadrul Universității Ovidius din Constanța (UOC), în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța (ISJ) și Societatea de Științe Matematice din România (SSMR), organizează workshop-ul „Metode digitale de predare, testare și evaluare în matematică”.

Evenimentul va avea loc miercuri, 6 septembrie 2023, de la ora 10.00, în Aula B a UOC (Bd. Mamaia, nr.124) și are drept scop facilitarea interacțiunii între profesorii de matematică, în vederea îmbunătățirii calității activităților de predare și evaluare prin integrarea elementelor moderne furnizate de platformele digitale Livresq și Brio.ro, transmite un comunicat din partea UOC. 

„La workshop-ul « Metode digitale de predare, testare și evaluare în matematică » s-au înscris peste 150 de profesori specializați în matematică, alături de studenți din cadrul programului de master Matematică Școlară Avansată. Unul dintre obiectivele principale ale manifestării vizează și intermedierea schimbului de experiență între cadrele didactice cu experiență și cele mai tinere, inclusiv studenți sau proaspăt absolvenți ai aceluiași program de master”, precizează conf. univ. dr. Aurelian Nicola, decanul FMI.

Printre cei care vor lua cuvântul în cadrul evenimentului se numără: Sorin Mihail – Inspector general ISJ Constanța, prof. univ. dr. Radu Gologan – Președinte SSMR și  prof. Gabriela Constantinescu – Președinte SSMR Constanța.

Detalii suplimentare despre workshop sunt disponibile la link-ul https://fmi.univ-ovidius.ro/wp-content/uploads/2023/08/Anunt-Workshop-cadre-didactice_06.09.2023.pdf.


Citește și:

Universitatea „Ovidius“ Constanța. Începe cea de-a doua sesiune de admitere pentru anul universitar 2023-2024
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii