Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:34 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A cincea ediție a Sesiunii de comunicări matematice are loc la Universitatea „Ovidius” Constanța

ro

08 Dec, 2023 12:24 772 Marime text


Facultatea de Matematică și Informatică (FMI) din cadrul Universității Ovidius din Constanța (UOC), în colaborare cu Societatea de Științe Matematice, filiala Constanța și Inspectoratul Școlar Județean Constanța, organizează, sâmbătă, 9 decembrie 2023, cea de-a cincea ediție a Sesiunii de comunicări matematice dedicată studenților, masteranzilor și doctoranzilor din domeniul Matematică, dar și elevilor și cadrelor didactice din liceele constănțene.
 
Manifestarea se desfăşoară în cadrul a două secțiuni, la care vor fi prezenți, în total, peste 50 de participanți.
 
Astfel, la prima secțiune, care are loc în format fizic, prezintă lucrări științifice studenţi ai FMI de la programul de licență Matematică informatică, alături de colegii lor, masteranzi la programul Matematică școlară avansată, studenţi de la Academia Navală „Mircea cel Bătrân”, printre participanți fiind și cadre didactice de la şcoli şi licee constățene.
 
Cea de-a doua secțiune a manifestării, dedicată doctoranzilor, se desfăşoară  în format online și  reuneşte participanți de la Şcoala Doctorală de Matematică a UOC, de la universităţi din țară (Baia Mare, Bucureşti, Braşov, Cluj, Sibiu), precum şi doctoranzi de la universităţi din Republica Moldova şi Muntenegru.
 
Detalii suplimentare despre sesiunea de comunicări sunt disponibile accesând link-ul https://fmi.univ-ovidius.ro/sesiunea-de-comunicari-matematice-2023/.
 
„Sesiunea de comunicări matematice este organizată anual, începând din 2019, la Universitatea Ovidius din Constanța şi reprezintă o deosebită oportunitate de interacțiune între studenți, elevi și cadre didactice”, menționează reprezentanții Universității în comunicatul de presă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii