Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:59 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reyna, restaurant deasupra mării (document)

ro

22 Aug, 2010 23:58 17644 Marime text

cap_2.jpgPe strada Pescarilor nr. 33B, la capătul liniei 102, în cartierul Faleză Nord, este o mică pensiune care are şi un restaurant. Se numeşte Reyna. Interiorul este spaţios şi arată foarte bine. Este o atmosferă caldă şi primitoare, dar mesele parcă sunt cam înghesuite. Nu prea ai parte de intimitatea pe care o aştepţi când ajungi într-un astfel de local. Dar ajungem la partea frumoasă a acestui loc: terasa. În spatele vilei, departe de ochii trecătorilor şi foarte aproape de mare, sunt câteva mese. Nu sunt multe, iar spaţiul dintre ele îţi oferă intimitatea de care ai nevoie. În mijlocul acelui loc este şi o piscină care poate fi folosită ziua, iar noaptea este luminată. Este unul din cele mai romantice locuri în care am fost. Este extraordinar să stai la o masă, oarecum deasupra mării, alături de persoana iubită. Este linişte şi nu eşti deranjat de nimeni.

reyna_2.jpgVă recomand să mergeţi seara pentru că este răcoare şi puteţi admira marea. Dacă vreţi să mâncaţi ceva, aveţi de unde alege. Mare parte din preparate sunt pescăreşti, dar găsiţi şi preparate tradiţionale. Dar recomand să încercaţi preparatele din peşte. După gust îţi poţi da seama că este proaspăt. Mare păcat că nu este mai ieftin. O masă pentru două persoane (mâncare şi ceva de băut) ajunge lejer pe la 70 - 80 de lei. Nu este un loc în care să mergi zilnic, dar este un loc în care să mergi cel puţin o dată. Cu servirea sunt ceva probleme. Ospătăriţele, chiar dacă sunt amabile, întârzie destul de mult. Dar este un loc în care mergi să te relaxezi, aşa că această întârziere nu deranjează foarte mult. Oricât m-aş chinui, nu pot descrie cât de frumos este pe acea terasă. Trebuie neapărat să mergeţi acolo într-o seară alături de persoana iubită pentru a vă convinge. Dar ar trebui să vă grăbiţi pentru că se termină vara.

Restaurantul funcţionează pe societatea Mersin Turism SRL, administrată de Murat Kanmaz, care mai este implicat în One Premium Serv SRL şi Vegamar Shipping & Logistics SRL.

Reyna primeşte patru stele. Aş fi acordat cinci dacă ar fi avut o servire ceva mai bună şi preţuri puţin mai mici.

stele_reyna.jpg

 

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • andreea 23 Aug, 2010 22:40 e un local superb cu o priveliste de nedescris! ziua pentru un bronz la piscina minunat sau seara intr-o atmosfera romantica la lumina lumanarilor admirand luciul lunii pe apa si auzind valurile intr-un fosnet linistitor! mancare internationala si cu specific pescaresc, bautura intr-o gama variata - totul la un pret rezonabil si de o calitate exceptionala! va recomand cu toata increderea!
  • andra 23 Aug, 2010 21:51 Un loc intr-adevar deosebit.. un mic paradis, briza marii, o muzica buna ,mancarea exceptionala- totul intr-un ambient cald.este cu siguranta cel mai frumos loc din constanta.cel mai important este sa mergeti la restaurantul reyna sa va puteti convinge.
  • joie 23 Aug, 2010 09:22 Pare misto, bani sa ai. Cat e cazarea?