Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:10 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Preturi de Venezia in peninsula (document)

ro

18 Aug, 2010 00:32 5769 Marime text

cap_1.jpgVenezia este un restaurant situat pe strada Remus Opreanu nr. 8, vis-a-vis de hotel Palace. Este un spaţiu destul de mic, dar aranjat foarte frumos. Predomină culorile calde care te relaxează şi care te fac să mai rămâi un pic în acel loc. Terasa este şi ea la fel de cochetă, dar păcat că este lângă stradă şi maşinile sunt foarte deranjante. Mai ales când se mai încurcă şoferii prin trafic şi încep să claxoneze. Este păcat pentru că şi priveliştea este frumoasă (puţin din Marea Neagră şi hotelul Palace). Servirea este foarte bună atunci când nu este aglomerat. Este un singur ospătar care se străduieşte să facă pe plac tuturor, dar singur nu prea poate. Când sunt mai mult de cinci mese ocupate, nu prea mai are timp să ajungă rapid pe la toate mesele. Nu îmi dau seama de ce nu mai angajează pe cineva când sunt destui clienţi în restaurant. Mai ales că au şi preţuri foarte mari şi lumea se aşteaptă la o servire foarte bună. Costă cam şapte, opt lei o cafea, un suc tot cam atât, iar mâncarea este mult peste media din oraş.

Venezia-02.jpgO masă cu felul întâi, felul doi şi ceva de băut ajunge aproximativ 50 de lei. Ca şi client, te aştepţi ca această sumă să fie justificată prin calitate, dar nu prea este aşa. Am mâncat nişte paste de care nu mă pot plânge, dar nici nu am găsit motiv pentru a mă întoarce acolo. Sunt multe alte restaurante în acea zonă care îmi oferă mâncare mai bună la preţuri mai mici. Un alt lucru care mă deranjează sunt senzorii cu ajutorul cărora se aprinde lumina de la toaletă. Ei sunt foarte folositori atunci când sunt aşezaţi unde trebuie. În acest restaurant, pentru a ajunge la toaletă, trebuie să parcurgi un culoar destul de lung unde este întuneric. Trebuie să mergi până la jumătatea lui, fără a vedea mare lucru, pentru a se aprinde lumina. Nu înţeleg de ce nu s-au instalat într-o poziţie mai bună astfel încât lumina să se aprindă cel târziu la intrarea în culoar. Nu este un restaurant rău, dar mult prea scump pentru ce oferă. Dacă ar mai micşora puţin preşurile, ar fi un loc frecventat de mult mai multe persoane.

Venezia funcţionează pe societatea Pizza Rapido SRL, de care se ocupă Cristina şi Leonard Atanasof. Ambii mai sunt asociaţi şi în Inemar Invest SRL, iar Cristina este implicată în Boutique Nicri S SRL. În urmă cu câţiva ani, presa scria că Leonard a fost implicat într-un scandal în care două familii acuzau RAEDPP de aranjamente pentru a-i scoate din casă. Una dintre victime, Maria Ştefancu, susţinea că Leonard a venit în vizită de mai multe ori, împreună cu două femei, care au pretins că sunt de la Primărie, dar nu au prezentat niciun act.

Restaurantul primeşte două stele. În afară de mâncarea decentă şi aranjare, nu are nimic care să te atragă.

stele_venezia.jpg

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii