Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:41 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caputo - urmaşul Domino şi Pepperoni (document)

ro

25 Oct, 2010 01:13 4186 Marime text
cap_1.jpgEste potrivit pentru întâlniri de afaceri sau romantice, dar nu te vei simţi prost nici dacă ieşi cu prietenii într-o seară.

De curând s-a deschis un nou restaurant pe strada Mircea cel Bătrân nr. 139, în zona Capitol, la parterul unui bloc turn. Se numeşte Caputo şi funcţionează în locul în care a fost restaurantul Pepperoni şi unde înainte era Domino. Nu s-a schimbat foarte mult ca şi amenajare, dar s-au mai reparat diferite defecte şi au mai dispărut din mese. Un lucru bun pentru că erau mult prea îngrămădite. Acum este o distanţă considerabilă între ele şi acest lucru face ca restaurantul să fie perfect pentru întâlniri de afaceri sau ceva mai romantice. Printre mese sunt destule plante care creează o atmosferă frumoasă. Chiar îmi place cum arată acum, cu toate că nu este perfect. Preţurile sunt chiar bune ţinând cont că este aproape de centrul oraşului. Vă recomand să încercaţi pastele, sunt foarte bune. Nu găsesc un alt loc cu care să fac comparaţie, aşa că trebuie să le încercaţi pentru a înţelege ce vreau să spun.

Caputo_2.jpgO porţie costă aproximativ 15 lei şi merită fiecare bănuţ dat. Cu ceva de băut şi ciubucul, nu ar trebui să depăşească 25 de lei. După cum spuneam, nu este chiar aşa scump. Servirea este bună. Sunt mai multe ospătăriţe destul de rapide şi amabile. Şi mai important este faptul că, deşi nu pot vedea toate mesele de la bar, se plimbă destul de mult prin local, în caz că vrei să mai comanzi ceva sau să ceri nota de plată. Este un restaurant aranjat foarte frumos, cu preţuri acceptabile şi o mâncare destul de reuşită. Este potrivit pentru întâlniri de afaceri sau romantice, dar nu te vei simţi prost nici dacă ieşi cu prietenii într-o seară.

Restaurantul funcţionează pe societatea Conces Atet SRL, administrată de Lucian Florin Stoicescu.

Caputo primeşte patru stele.

stele_caputo.jpg

 

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii