Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:16 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Amster's Lounge, barul fara ospatari?! (document)

ro

21 Jun, 2010 22:20 6361 Marime text
cap_5.jpgSă se ştie de la bun început: nu vorbesc de acel Amster's cunoscut de toţi, de lângă Primărie. Vorbesc de un alt bar, Amster's Lounge, situat tot pe bulevardul Tomis, dar la nr. 113, lângă Sala Sporturilor, înrudit cu cel de lângă Primărie. Nu este deschis de foarte mult timp, probabil din aceasta cauză este gol mai tot timpul. Poţi sta la parter sau la subsol, ambele spaţii fiind decorate cu mult bun gust. Mesele şi scaunele sunt micuţe, canapelele la fel. Sunt multe, dar aranjate astfel încât să nu deranjeze clientul. Au folosit acel spaţiu cu cap: capacitate mare, dar foarte aerisit.

Fiind vară şi luând exemplul celorlalte baruri din jur, au scos şi ei mese pe trotuar. Puţine, dar suficiente pentru a încurca circulaţia pietonală. Să nu mai zic de faptul că sunt aproape lipite de bulevard şi, stând acolo, inhalezi toate noxele emise de maşini, plus că zgomotul făcut de acestea este deranjant.

amsters_lounge_2.jpgPreţurile sunt bune, la fel ca în celălalt local al lor. Cam 6 lei o cafea şi 10 - 15 lei o gustare. Nu este restaurant, aşa că nu vei găsi multe preparate sau foarte diverse, ci doar câteva produse cât să-ţi potolească foamea.

Am avut ceva probleme cu servirea, cu toate că o singură masă era ocupată în tot barul. În vizită la barman şi la ospătăriţă veniseră două persoane cu care s-au dus undeva în spatele barului şi acolo au rămas pentru câteva minute bune, timp în care noi vroiam nota de plată. Aşa că am fost nevoiţi să mai rămânem cam zece minute în bar, uitându-ne după ospătăriţă. Foarte urât din partea lor.

Un alt lucru care mă deranjează este sloganul lor: „Puţin din Amsterdam în Constanţa". Sună bine, dar nu-mi dau seama care-i legătura cu faimosul oraş. Am fost şi eu în Amsterdam, am intrat în câteva baruri, dar niciunul nu seamănă cu Amster's. Nici măcar oraşul în sine nu se aseamănă cu barul. Un slogan care nu-şi are rostul.

amsters_lounge_3.jpgEste un loc frumos şi intim, cu puţini clienţi, în care poţi bea o cafea relaxat la orice oră din zi. Sper că problema cu servirea să fi fost doar un caz izolat, în restul timpului ospătăriţa chiar să-şi facă treaba.

Atât acest bar, cât şi cel de lângă Primărie, funcţionează pe societatea Prosmart Investment SRL, administrată de George Cristian Grigorescu şi de Claudiu Stoian. George se mai ocupă de C&G Media Corporation SRL, iar Claudiu de Prodes 2002 SRL, Integral Plast SRL, Grup Textil Pro SRL, Stoian Box SRL, Bild Com Prest SRL, Total Recycling SRL şi East Coast Motors SRL.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Real Slim Shady 22 Jun, 2010 06:59 Ce e, tata? Metoda OTV de a stoarce nitica reclama va bantuie? :)