Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:28 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elixirul dragostei sub bagheta maestrului Satoshi Ueda din Japonia

ro

18 May, 2012 22:11 1301 Marime text

Teatrul Naţional de Operă şi Balet Oleg Danovski Constanţa invită publicul constănţean amator de operă la Elixirul dragostei de G. Donizetti, sâmbăta 19 mai de la ora 19:00.

Vineri, 18 mai

Sâmbăta, 19 mai, de la ora 19:00 la Teatrului Naţional de Operă şi Balet Oleg Danovski Constanţa este pus în scenă spectacolul Elixirul Dragostei de G. Donizetti cu doi invitaţi internaţionali, maestrul dirijor Satoshi Ueda din Japonia şi artistul de operă Jose Conception din Spania.

Una dintre cele mai cunoscute lucrări ale lui Gaetano Donizetti, alături de "Lucia di Lammermoor" şi "Don Pasquale", "Elixirul dragostei" a avut premiera în 12 mai 1832, pe scena "Teatro della Cannonia", din Milano. Libretul este semnat de Felice Romani. La 180 de ani de la premieră, lucrarea este una dintre cele mai iubite şi reprezentate creaţii ale teatrului liric.

Alături de cei doi invitaţi internaţionali pe scena Teatrului Naţional de Opera şi Balet Oleg Danovski vor urca artiştii contănţeni Mădălina Sandu, Cătălin Ţoropoc, Mihaela Ionescu şi Marius Eftimie (debut).

Biletele puse la vânzare pentru acest spectacol pornesc de la 10 Lei şi ajung până la 25 de Lei, în funcţie de poziţia locului în sala de spectacol.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii