Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:22 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PNL dorește ca USL să continue să funcționeze

ro

14 Feb, 2014 17:35 1038 Marime text
Partidul Național Liberal consideră că scopul Uniunii Social Liberale nu s-a terminat iar obiectivele sale nu au fost atinse în totalitate. De aceea, vrem ca USL să continue să funcționeze pentru a ne putea duce la îndeplinire promisiunile făcute în fața românilor.
USL este rezultatul unei colaborări strânse între partidele componente, al cărei principal scop a fost acela de a repara neregulile și nedreptățile la care au fost supuși cetățenii țării în timpul guvernărilor anterioare.

Numirile făcute de PNL pentru ministerele ale căror posturi au rămas vacante nu schimbă cu nimic structura Guvernului. Atât premierul, cât și partenerii de alianță au fost de acord că numirile au fost foarte bune, de aceea sperăm ca să ajungem la un acord în cel mai scurt timp.
Dacă ne referim la protocolul de funcționare al ACD, atunci trebuie amintit faptul că cele două partide componente ale ACD nu vor accepta sau iniţia participarea separată în alte alianţe electorale și că orice participare a celor două partide într-o altă alianţă politică sau electorală nu va putea fi făcută decât prin participarea Alianţei PNL-PC ca entitate juridică după înscrierea acesteia la Tribunalul Bucureşti. Așadar, orice discuții cu privire la nerespectarea protocolului ACD de către PNL sunt false.
Sperăm ca până luni toate disensiunile să fie rezolvate, iar guvernul să își continue activitatea alături de miniștrii propuși de PNL.
 
    
  14.02.2014 Departamentul de Comunicare al PNL Constanța                                          
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii