Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:00 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Brăila Cercetați penal pentru infracțiuni la regimul rutier

ro

24 Apr, 2023 15:49 498 Marime text
Nr. 184.186 din 24.04.2023
 
Cercetați penal pentru infracțiuni la regimul rutier
 
La data de 22 aprilie a.c., în jurul orei 19:30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au oprit în trafic un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un autoturism de tip taxi, pe Calea Călărașilor din municipiu.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul avea dreptul de a conduce suspendat întrucât, la data de 21 aprilie a.c., ar fi acroșat un pieton în timp ce se deplasa pe pe Aleea Policlinicii, după care a părăsit locul accidentului, fiiind depistat ulterior de polițiști pe Șoseaua Buzăului.
Pe numele său a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.
De asemenea, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat.
 
În noaptea de 23 aprilie a.c., în jurul orei 01:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brăila - Biroul Ordine Publică au oprit în trafic o femeie, în vârstă de 33 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Valea Călugărească din municipiu.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit faptul că femeia avea dreptul de a conduce suspendat.
Pe numele său a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii