Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:29 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Brăila Cercetați penal pentru infracțiuni la regimul rutier

ro

06 Mar, 2023 15:30 507 Marime text
           Nr. 184.095 din 06.03.2023
 
Cercetați penal pentru infracțiuni la regimul rutier
La data de 6 martie a.c., în jurul orei 17:15, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au oprit în trafic un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un autoturism în localitatea Lacu-Sărat.
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice.
Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.
 
În ziua de 4 martie a.c., în jurul orei 09:00, polițiști din cadrul Biroului Rutier, au oprit în trafic un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un autoturism pe Șoseaua Națională Veche, din municipiu.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul avea dreptul de a conduce suspendat.
Pe numele acesteia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii