Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:35 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Brăila Buletin de presă - 16.01.2023

ro

16 Jan, 2023 15:53 857 Marime text
Nr. 184.024 din 16.01.2023
 
Cercetați penal pentru infracțiuni la regimul rutier
În ziua de 14 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Ianca, au observat un autoturism care se deplasa pe raza localității Maraloiu și care a oprit brusc în dreptul unui imobil.
Conducătorul auto fost identificat în persoana unui tânăr, în vârstă de 26 de ani, din aceeași localitate.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicul.
Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Pe numele sau a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
  •  
De asemenea, în jurul orei 23:45, polițiștii au oprit în trafic un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din sat Custura, în timp ce conducea un autovehicul pe DN 22, în localitatea Șuțești.
Întrucât emana halenă alcoolică, tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice.
Pe numele sau a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
  •  
La aceeași dată, în jurul orei 23:30, lucrători din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Făurei au oprit în trafic un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din satul Batogu, în timp ce conducea un vehicul pe raza localității de domiciliu.
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice.
Pe numele său a fost întocmit dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
  •  
 
Mandat de executare a pedepsei închisorii, pus în aplicare de polițiști
În seara zilei de 13 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Însurăței au dus la îndeplinire un mandat de executare a pedepsei închisorii.
Astfel, polițiștii l-au depistat pe raza localității Însurăței, pe un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din aceeași localitate, pe numele căruia Judecătoria Brăila a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, acesta fiind condamnat la pedeapsa de 3 ani, 3 luni și 10 zile închisoare ca urmare a săvârșirii infracțiunilor de pornografia infantilă și actul sexual cu un minor.
Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranță Galați.
  •  
Cercetat penal pentru furt calificat
În seara zilei de 13 ianuarie a.c., în jurul orei 19:00, polițiști din cadrul Biroului Ordine Publică au identificat, pe strada Calea Călărașilor, din municipiu, un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Brăila, ieșind alergând dintr-o societate comercială, având asupra sa un coș de cumpărături.
Acesta a fost depistat de polițiști, iar prejudiciul a fost recuperat în totalitate de către polițiști și predat societății comerciale.
În cauză a fost întocmit dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furtul calificat.
  •  
Identificat de polițiști petru furt
 
La data de 15 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Secției 4 de Poliție Rurală au identificat un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din comuna Mircea-Vodă, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt.
În fapt, la data de 14 ianuarie a.c., în jurul orei 12:30, bărbatul ar sustras o bicicletă pe care prorpietarul ar fi lăsat-o în fața unui imobil situat în localitatea de domiciliu.
Bicicleta a fost recuperată de polițiști și predată persoanei vătămate.
În cauză a fost întocmit dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii