Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:16 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Brăila Acțiuni pentru siguranța publică

ro

03 Apr, 2023 16:04 497 Marime text
           Nr. 184.152 din 03.04.2023


Cercetați penal pentru infracțiuni la regimul rutier                       
La data de 31 martie a.c., la ora 09:30, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Viziru au oprit în trafic un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din comuna Cireșu, în timp ce conducea un autoturism ce tracta o semiremorcă pe raza localității Zăvoaia.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date,   polițiștii au stabilit faptul că bărbatul avea dreptul de a conduce suspendat.
De asemenea, semiremorca tractată nu deținea poliță RCA valabilă, motiv pentru care șoferul a fost sancționt contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 132/2017.
Pe numele acesteia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat.
  •  
La data de 2 aprilie a.c., în jurul orei 18:00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brăila-Biroul Ordine Publică au oprit în trafic o femeie, în vârstă de 53 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Octav Doicescu din municipiu.
Femeia a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând faptul că avea o îmbibație alcoolică de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condusă la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitatea a alcoolemiei.
Pe numele său a fost întocmit dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.
  •  
 
Cercetat penal pentru port cuțit
 
La data de 31 martie a.c., în jurul orei 19:50, polițiști din cadrul Biroului Ordine Publică au depistat un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din Brăila, care, în timp ce se afla în incinta unei societăți comerciale de pe raza municipiului Brăila, avea asupra sa un cuțit.   
 
Mai exact, în urma efectuării controlului corporal, polițiștii au descoperit asupra tânărului un cuțit în lungime totală de 33 de cm, pe care l-au ridicat în vederea continuării cercetărilor.
 
În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii