Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:29 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Giurgiu Cercetat penal pentru infracțiuni la nivel rutier

ro

13 Jul, 2023 10:11 584 Marime text
Nr. 7602/259 din 13 iulie 2023
 
ȘTIRE DE PRESĂ
 
CERCETAȚI PENAL PENTRU SĂVÂRȘIREA UNOR INFRACȚIUNI LA REGIMUL RUTIER
 
La data de 12 iulie a.c., ora 14.30, polițiștii Biroului Rutier au depistat pe strada Tineretului, din municipiul Giurgiu, un bărbat, de 70 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.
 
Conducatorul auto a fost testat cu aparatul drager, care a indicat valoarea de 0,90 mg/l alcool pur in aerul expirat, fiind condus la spital, în vederea recoltării probelor biologice de sânge.
 
Ulterior, la ora 20.25, pe strada Tineretului, din municipiul Giurgiu, același bărbat a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, având dreptul de a conduce suspendat și sub influența băuturilor alcoolice.
 
Fiind testat cu aparatul drager, acesta a indicat valoarea de 0,52mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost transportat la spital, pentru recoltarea probelor biologice.
 
***
     
La data de 13 iulie a.c., ora 01.40, pe D.N.41, în localitatea Plopșoru, comuna Daia, județul Giurgiu, polițiștii rutieri au depistat un bărbat, de 25 de ani, din comuna Băneasa, în timp ce conducea un autoturism, sub influența substanțelor psihoactive.
 
Acesta a fost testat cu aparatul drugtest, care a indicat o valoare pozitivă la substanța amfetamină, ulterior fiind condus la spital, în vederea recoltării probelor biologice, pentru stabilirea prezenței în organism a substanțelor psihoactive.
 
În toate cazurile, polițiștii au întocmit acte de cercetare penală și continuă cercetările.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii