Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:02 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Brăila Cercetați penal pentru infracțiuni la regimul rutier

ro

21 Feb, 2023 15:49 568 Marime text
           Nr. 184.077 din 21.02.2023
 
Cercetați penal pentru infracțiuni la regimul rutier
În noaptea de 20 februarie a.c., în jurul orei 23:30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brăila - Biroul Ordine Publică au oprit în trafic un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un autoturism pe strada Comuna din Paris, din municipiu.
Șoferul a fost testat cu aparatul Drug Test, iar în urma testării ar fi rezultat consumul de substanțe psihoactive, fiind condus la spital pentru recoltatea de mostre biologice.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit faptul că tânărul avea dreptul de a conduce suspendat.
Pe numele acesteia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat.
  •  
La data de 20 februarie a.c., în jurul orei 13:10, polițiști din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe Bulevardul Dorobanților, din municipiu, ar fi avut loc un accident rutier.
Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au constatat că un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Dorobanților, dinspre strada Școlilor, la intersecția cu strada Albinei, nu ar fi păstrat distanța și a lovit autovehiculul  care circula în fața sa, condus de un bărbat, în vârstă de 58 de ani, din Brăila.
 Cei trei șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,95mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul unui bărbatului, în vârstă de 58 de ani, fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice. În cazul celuilalt șofer rezultatul a fost negativ.
Pe numele său a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii