Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:30 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Brăila Cercetați penal pentru infracțiuni la regimul rutier

ro

20 Feb, 2023 15:28 586 Marime text
           Nr. 184.077 din 20.02.2023
 
Cercetați penal pentru infracțiuni la regimul rutier
La data de 19 februarie a.c., în jurul orei 01:35, polițiști din cadrul Biroului Rutier au oprit în trafic un tânăr, în vârstă de 35 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un autoturism pe strada Transilvaniei, din municipiu.
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice.
Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.
  •  
La data de 18 februarie a.c., în jurul orei 22:50, polițiști din cadrul Poliției Orașului Ianca, au oprit în trafic un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din satul Tîrlele-Filiu, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2B, în orașul Ianca.
Șoferul a fost testat cu aparatul Drug Test, iar în urma testării ar fi rezultat consumul de substanțe psihoactive, fiind condus la spital pentru recoltatea de mostre biologice.
Pe numele său a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive.
  •  
 
La data de 18 februarie a.c., în jurul orei 09:15, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN 2B la intersecția  DC 13, ar fi avut loc un accident rutier.
Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au constatat că trei autovehicule au fost implicate într-un accident rutier din care au rezultat doar pagube materiale.
 
Cei trei șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,62mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul unui bărbat, în vârstă de 32 de ani, din satul Traian, fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice. În cazul celorlalți doi șoferi rezultatele au fost negative.
Pe numele său a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.
  •  
 
În ziua de 19 februarie a.c., în jurul orei 16:50, polițiști din cadrul Biroului Rutier, au oprit în trafic o femeie, în vârstă de 28 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un autoturism pe Șoseaua Râmnicu-Sărat, din municipiu.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit faptul că tânăra avea dreptul de a conduce suspendat.
Pe numele acesteia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii