Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:27 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Brăila Cercetați penal pentru infracțiuni la regimul rutier

ro

13 Mar, 2023 14:59 557 Marime text
Nr. 184.109 din 13.03.2023
Cercetați penal pentru infracțiuni la regimul rutier
 
În noaptea de 11 martie a.c., în jurul orei 19:00, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Brăila au oprit în trafic un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din comuna Tichilești, în timp ce conducea un moped fără a avea plăcuțe de înmatriculare, pe raza localității de domiciliu.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar mopedul nu este înmatriculat.
Întrucât emenan halenă alcoolică, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice.
Pe numele acesteia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea sub influența alcoolului.
De asemenea, acesta a fost sancționat contravențional conform prevederilor O.U.G. 195/2002, pentru faptul că a condus mopedul pe drumul public fără a avea cască de protecție și pentru că nu avea documentele personale și ale vehicului asupra sa.

 
Ieri, 12 martie a.c., în jurul orei 16:20, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Viziru au efectuat semnal regulamentar de oprire în trafic unui autoturism, pe raza comunei Tușești.
Întrucât acesta nu a oprit la semnalele acustice și luminoase ale echipajului de poliție, autoturismul a fost urmărit de polițiști iar șoferul imobilizat și ulterior condus la sediul poliției.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit că este vorba de un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din comuna Tufești, care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Pe numele acesteia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere.

â
În noaptea de 11 martie a.c., în jurul orei 23:10, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Brăila au oprit în trafic un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din satul Tufești, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Gropeni.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Pe numele acesteia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere.

 
La data de 11 martie a.c., în jurul orei 16:00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au oprit în trafic un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din București, în timp ce conducea un autoturism pe DE 584, în afara localității Albina, cu viteza de 136 km/h.
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice.
Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii