Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:40 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Brăila Cercetați penal pentru infracțiuni la regimul rutier

ro

20 Mar, 2023 15:26 1123 Marime text
           Nr. 184.121 din 20.03.2023
Cercetați penal pentru infracțiuni la regimul rutier
În noaptea de 17 martie a.c., în jurul orei 23:00, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Viziru au oprit în trafic un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din satul comuna Zăvoaia, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu.
Șoferul a înmânat polițiștilor un permis de conducere eliberat de autoritățile engleze, ce prezenta elemente vizibile de contrafacere.
 În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a stabilit faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Pe numele acesteia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de uz de fals și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere.

 
La data de 17 martie a.c., în jurul orei 18:20, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Brăila, au oprit în trafic un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din comuna Romanu, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 221, pe raza localității Râmnicelu.
Întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice.
În cauză a fost întocmit dosar penal și sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea sub influența alcoolului.
 
 
În autoturism se afla și proprietarul acestuia, respectiv un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din comuna Romanu, care ar fi avut cunoștință despre faptul că șoferul se află sub influența alcoolului. Astfel, pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încredinţarea unui vehicul pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care ştie că se află sub influenţa alcoolului.

 
În noaptea de 19 martie a.c., în jurul orei 02:20, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brăila - Biroul Ordine Publică au observat în trafic un autoturism ce se deplasa pe Calea Călărașilor din municipiu, fără a avea luminile aprinse.
Polițiștii au procedat la oprirea în trafic a autoturismului, stabilind că șoferul acestuia este un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din localitatea Cazasu.
Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice.
Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii