Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:58 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Brăila Cercetați penal pentru infracțiuni la regimul rutier

ro

01 Sep, 2022 15:33 558 Marime text
Nr. 63.412 din 01.09.2022
 
Cercetați penal pentru infracțiuni la regimul rutier
 
Ieri, 31 august a.c., la ora 18:00, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Brăila, au oprit în trafic un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din comuna Romanu, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu.
 
Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând faptul că avea o îmbibație alcoolică de 1,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, unde a refuzat prelevarea mostrelor biologice.
 
În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.
 
  •  
Azi-noapte, 1 septembrie, în jurul orei 03:30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier, au oprit în trafic un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din Galați, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2B, în afara municipiului Brăila.
 
Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând faptul că avea o îmbibație alcoolică de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
 
În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.
  •  
 
Ieri dimineață, 31 august, în jurul orei 08:15, un bărbat, în vârstă de 72 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un autovehicul pe DE 584, la intersecție cu aleea de acces în stațiunea Lacu-Sărat, ar fi pierdut controlul direcției, a acroșat sensul giratoriu și s-a răsturnat.
 
În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale.
 
Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au testat șoferul cu aparatul etilotest, rezultând faptul că avea o îmbibație alcoolică de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
 
În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii